Micropigmentarea se efectuează în maxim 2,5 ore. Efectul se menține între 6 luni și 3 ani. Acesta nu trebuie îndepărtat, își păstrează forma impecabilă și accentuează cu succes trăsăturile feței. În acest articol vom explica absolut tot ce trebuie să cunoașteți despre machiajul semipermanent. Vă vom descrie caracteristicile speciale, avantajele și dezavantajele procedurii de micropigmentare pentru fiecare zonă în parte. De asemenea, vom prezenta fotografii cu lucrări finalizate.
Ce este micropigmentarea?
Procedura prin care pigmentul, un colorant pe bază de minerale conceput special pentru micropigmentare, este injectat în piele. Nu trebuie să vă faceți griji, întrucât tehnicianul introduce pigmentul în straturile superioare ale pielii. Adâncimea nu depășește 0,8-1 mm. Acest aspect reduce durata efectului. În timp, pigmentul se dizolvă treptat, se estompează și, după o anumită perioadă, este descompus de către organism și eliminat în mod natural. Rezultatul este un make-up „de lungă durată” care vă pune în valoare cu succes fața.
Tatuajul și micropigmentarea sunt proceduri identice?
Tatuajul este practicat încă din anii '90. În prezent, micropigmentarea este încă denumită, din obișnuință, uneori tatuaj. În esență, acestea sunt proceduri identice. Însă, în zilele noastre, experții încearcă să nu asocieze micropigmentarea cu tatuajul, deoarece mulți au asocieri neplăcute cu acesta din urmă.
Într-adevăr, în trecut, tatuajul se efectua prin injectarea pigmentului în adâncime (mai mult de 1 mm) în piele. Și, deși pigmentul rămânea sub piele mult timp, uneori toată viața, cu timpul, culoarea devenea una diferită. Probabil că ați observat de multe ori aceste consecințe: sprâncene de culoare albastră, mov, gri, contur de buze albastru și de pleoape gri. Ca urmare a adâncimii introducerii pigmentului, după procedură se formează cruste aspre, iar procesul de vindecare a tatuajului este îndelungat și dureros.
Aceeași situație nu se întâmplă în cazul micropigmentării. De vreme ce pigmentul este introdus doar în straturile superioare ale pielii, organismul se adaptează cu ușurință și, în cele din urmă, îl va descompune. În final: nu se produce migrarea culorilor. Nuanța se estompează treptat, iar după câțiva ani, devine complet invizibilă. În plus, micropigmentarea nu implică formarea crustelor, mai degrabă, apare o ușoară descuamare. Pielea se vindecă rapid și fără durere. În acest mod se diferențiază micropigmentarea de tatuaj.
Avantajele și dezavantajele micropigmentării
Pentru început, să discutăm principalele argumente pro și contra ale micropigmentării. Înainte de a vă decide pentru micropigmentare, analizați toate aspectele acestuia. Atât cele pozitive, cât și cele negative.
Avantajele micropigmentării
De ce merită să apelați la procedura de machiaj semipermanent? Există o serie de motive întemeiate.
Durata efectului și aspectul practic
Odată cu micropigmentarea ochilor (pleoape), buzelor sau sprâncenelor, nu va mai fi necesar să vă machiați zilnic. Este foarte convenabil. În special, atunci când desenarea conturului este problematică sau incomodă. Alegerea formei și culorii potrivite accentuează frumos forma ochilor, a buzelor și a sprâncenelor. Evidențiază perfect conturul feței, accentuează punctele forte și camuflează imperfecțiunile. Efectul durează de la 6 luni la 3 ani, sau chiar mai mult în cazul micropigmentării pleoapelor. Depinde de tehnica și de zona aleasă. Așadar, tot ceea ce vă făcea să vă simțiți jenat, neplăcut sau incomod în trecut va fi complet eliminat.
Încredere în sine
De ce multe domnișoare decid să apeleze la micropigmentare? Aceasta le face să se simtă mai încrezătoare în sine. De altfel, faptul de a ști că nuanța buzelor nu va dispărea după servirea mesei, că rujul nu va curge și că conturul pleoapelor nu se va șterge nici măcar după piscină, poate schimba cu adevărat percepția pe care o are cineva despre sine. Fiecare femeie, când este prinsă în ploaie, se îngrijorează dacă nu cumva machiajul s-a scurs și a lăsat urme întunecate sub ochi. Machiajul semipermanent vă ajută să uitați de toate aceste preocupări pe întreaga perioadă a efectului.
De asemenea, la aceste avantaje merită adăugate și reducerea cheltuielilor. Probabil, niciodată nu v-ați gândit câți bani se cheltuie pentru procurarea produselor cosmetice. În timp ce, în cazul micropigmentării, nu este nevoie de niciun produs cosmetic suplimentar. Odată ce recurgeți la micropigmentare și retuș – veți arăta bine întotdeauna și oriunde, fără a folosi creioane, gloss-uri, rujuri și alte produse similare.
Aspect estetic
Machiajul semipermanent vă oferă nu doar posibilitatea de a arăta mai frumoasă. Vă ajută la camuflarea celor mai vizibile imperfecțiuni. Acestea pot fi petele pigmentare, cicatricile, căderea firelor de păr din zona sprâncenelor, buzele albastre, asimetria. Micropigmentarea conferă volum vizual buzelor datorită culorii, fără a se recurge la injecții cu botox.
Machiajul poate transforma enorm de mult o persoană, dacă este aplicat corect. Același lucru este valabil și în cazul micropigmentării. Vă ajută să camuflați în mod eficient și durabil acele defecte, care obișnuiți să le ascundeți cu ajutorul produselor cosmetice.
Dezavantajele micropigmentării
În anumite cazuri, costul procedurii de micropigmentare poate constitui un dezavantaj. De exemplu, dacă aveți tenul gras, atunci va trebui să efectuați mai multe ședințe de corecție. Aceasta se datorează grăsimii subcutanate care elimină pigmentul, provocând o vizibilitate semnificativ redusă a efectului.
Un dezavantaj al machiajului semipermanent este că procedura nu se potrivește oricui. Există mai multe contraindicații:
- Persoane cu vârsta sub 18 ani. În studioul nostru nu efectuăm micropigmentarea minorilor. Persoanele sub 16 ani pot fi supuse procedurii doar în prezența unui părinte.
- Boli care cauzează coagularea slabă sau lentă a sângelui.
- Diabet zaharat asociat cu administrarea de insulină.
- Epilepsie.
- Tulburări psihice.
- Afecțiuni oncologice.
- Boli dermatologice, inflamații în zona machiajului semipermanent.
De asemenea, există anumite contraindicații relative, care impune amânarea procedurii de micropigmentare. Printre acestea se numără orice afecțiuni, infecții virale, sarcină, perioada de alăptare. Totuși, există tehnici de micropigmentare, care pot fi efectuate în cazul mamelor însărcinate sau a celor care alăptează. De exemplu, micropigmentare sprancene pudrat. Această tehnică poate fi efectuată fără anestezic, care este strict interzis pentru femeile însărcinate și cele care alăptează.
Etapele procedurii de micropigmentare
Procedura de micropigmentare include următoarele etape:
- Consultația. Pentru început, tehnicianul vă va face să vă simțiți confortabil și va răspunde la toate întrebările. Împreună veți alege nuanța pigmentului și va recomanda-o pe cea mai potrivită. Aceasta poate fi o singură culoare sau o combinație de culori pentru a obține cea mai bună nuanță care se potrivește cu culoarea părului, pielii și a ochilor.
- Elaborarea schemei. Folosind un creion sau un stilou, artistul va crea schema viitorului model. În acest mod, puteți vedea cum va arăta rezultatul. Realizarea schemei este o etapă foarte importantă a lucrării. Așa că nu ezitați să o discutați și să o modificați dacă nu vă convine ceva.
- Aplicarea anestezicului. Tipul de anestezic și periodicitatea de utilizare a acestuia depind de zona care urmează să fie micropigmentată și de tehnica aleasă. De exemplu, în cazul machiajului semipermanent pleoape, anestezicul se folosește în două etape: înainte și în timpul procedurii. Pentru micropigmentarea buzelor sau sprâncene pudrate – o singură dată după prima aplicare a pigmentului.
- Efectuarea ședinței de machiaj semipermanent pe baza schemei concepute și aprobate în prealabil.
- Prelucrarea zonei cu antiseptic și, la necesitate, aplicarea unei creme pentru cicatrizare.
- Consultația și programarea pentru retuș. În timpul consultației, masterul vă va explica în detaliu modul de îngrijire a machiajului semipermanent și vă va oferi o broșură cu recomandări. Este foarte important să urmați aceste recomandări dacă doriți o recuperare rapidă a pielii și rezultate frumoase.
Cum să vă pregătiți pentru micropigmentare
Dacă v-ați decis să recurgeți la machiajul semipermanent și doriți să fiți sigură că efectul va fi unul reușit și frumos, trebuie să vă pregătiți pentru procedură. Pregătirea nu implică nicio acțiune specială sau complicată. În cea mai mare parte, sunt de bază, însă recomandările pot varia în funcție de zona în care urmează să fie realizată micropigmentarea. Puteți citi mai multe despre modul de pregătire în acest articol.
Printre recomandările de bază privind pregătirea se numără:
- excluderea oricăror proceduri cosmetice, care implică traumatizarea pielii: exfolieri, peelinguri, injecții;
- întreruperea tratamentului cu antibiotice, precum și cu anticoagulante;
- evitarea consumului de alcool și a băuturilor energizante cu 1-2 zile înainte de procedură.
Dacă intenționați să vă efectuați micropigmentarea ochilor, se recomandă să îndepărtați genele artificiale. De asemenea, dacă purtați lentile de contact, chiar înainte de începerea procedurii, este de dorit să le îndepărtați.
În cazul în care planificați micropigmentarea buzelor și știți că există posibilitatea apariției herpesului, este recomandabil să începeți să luați medicamente antiherpetice cu 2-3 zile înainte de ședință. Apoi continuați încă 2-3 zile după micropigmentare.
Cum să îngrijiți pielea după machiajul semipermanent
Îngrijirea pielii este un aspect foarte important. Este necesar să urmați cu strictețe recomandările masterului. Despre modul de îngrijire am descris în detaliu aici.
Îngrijirea, precum și pregătirea, presupune anumite recomandări de bază:
- în prima zi, în cazul unei secreții abundente a limfei, îndepărtați cu clorhexidină, săpun lichid pentru copii sau șervețele pentru copii cu pH scăzut. Începând cu a doua zi, nu se mai indică să faceți aceasta. Așa că începe îngrijirea „uscată”;
- nu desprindeți niciodată crusta sau coaja care s-a format. Este important să se evite orice contact mecanic cu zona tatuată, pentru a nu bloca pielea subțire și a o traumatiza din nou provocând secreția lichidului limfatic;
- evitați aburirea pielii. Aceasta include băi fierbinți prelungite, vizitarea saunelor, a băilor de aburi și a piscinelor;
- excludeți orice proceduri asociate cu traumatisme cutanate;
- evitați produsele cosmetice și cremele cu textură grasă.
Perioada de recuperare completă este de 28-30 de zile. Tenul se vindecă în prima săptămână, apoi se restabilește. În timpul procesului de vindecare, pielea nu trebuie să fie traumatizată și expusă la substanțe străine: produse cosmetice de make-up. În special acelea care conțin alcool. În perioada de recuperare, se acceptă deja utilizarea produselor cosmetice decorative. Totuși, aburirea pielii este interzisă pe întreaga perioadă de recuperare. După 30-45 de zile de la ședința inițială de micropigmentare se recomandă corecția.
Este necesară corecția machiajului semipermanent?
Nu sunteți obligați să efectuați corecția după machiajul semipermanent. Este fața dvs. și decizia vă aparține. Însă toți masterii, inclusiv cei de la studioul nostru, recomandă corecția la o lună sau o lună și jumătate de la ședința inițială de micropigmentare. Aceasta se datorează faptului că:
- tehnica efect pudrat presupune o umbrire ușoară. Tehnicianul poate face un machiaj permanent „de probă”, pentru a vedea cum se manifestă pigmentul atunci când pielea se recuperează și ce nuanță se va obține după vindecare. În timpul corecției, esteticianul va satura zona micropigmentată cu culoare pentru a obține nuanța ideală și posibilitatea de „purtare” de lungă durată a machiajului semipermanent;
- corecția prelungește efectul datorită adăugării suplimentare a culorii. Fără corecție, efectul machiajului semipermanent poate fi redus;
- corecția poate ajuta la remedierea micilor defecte formate în timpul perioadei de vindecare a pielii, precum și la corectarea formei. De exemplu, vă puteți face sprâncenele mai late, conturul mai gros și chiar puteți schimba culoarea în una mai strălucitoare.
Dacă doriți să obțineți un rezultat superb care să dureze mai mult de 1-1,5 ani, atunci retușul este indispensabil.
Tipuri și caracteristici ale micropigmentării în funcție de zonă
Machiajul semipermanent se efectuează în zona sprâncenelor, a ochilor și a buzelor. Există diverse tehnici în funcție de zonă.
Reamintim că unii masteri, denumesc aceeași tehnică în termeni diferiți în scop promoțional și publicitar. De exemplu, buzele aquarelle – buze efect pudrat, sprâncenele pudrate – sprâncene powder pixel. Din acest motiv se creează impresia că tehnicile nu pot fi numărate. În realitate, există doar câteva tehnici de bază foarte solicitate.
Micropigmentare sprâncene
Micropigmentarea sprâncenelor este cea mai actuală și mai solicitată procedură. Sprâncenele necesită o îngrijire permanentă, iar menținerea formei și culorii acestora, cu ajutorul produselor cosmetice, este destul de dificilă. Mai mult, micropigmentarea sprâncenelor remediază o serie de probleme:
- accentuează forma și ajută la modelarea acesteia dacă forma naturală este dezordonată, asimetrică și haotică;
- menține culoarea frumoasă, accentuând fața, ochii și forma feței;
- camuflează imperfecțiunile: goluri în cazul căderii părului, cicatrici, pete pigmentare etc.
Micropigmentarea sprâncenelor este disponibilă în mai multe tehnici. Cele mai populare sunt trei tehnici.
Sprâncene powder
Una dintre tehnicile de TOP, preferată de majoritatea doamnelor. Se realizează prin introducerea pigmentului pe puncte marcate, creând un efect de umbrire. Aceasta este cea mai nedureroasă tehnică disponibilă.
Micropigmentarea sprancene pudrat redă un aspect natural. Acestea nu se remarcă prin margini accentuate și culori prea strălucitoare. Tehnica oferă o trecere fină și delicată a gradientului și naturalețe. Pentru mai multe detalii despre sprâncenele pudrate puteți citi aici.
Caracteristicile tehnicii:
- soluție ideală pentru doamnele cu sprâncene naturale de culoare deschisă, precum și pentru cele ale căror sprâncene se ard rapid atunci când sunt expuse la lumina UV;
- aspect cât mai natural posibil, ca și cum sprâncenele au fost pictate cu umbră sau creion;
- timp minim de vindecare a pielii datorită introducerii pigmentului pe puncte marcate în straturile superioare ale pielii. Formarea crustelor este exclusă, doar cel mai probabil o ușoară, abia perceptibilă descuamare. Pielea se vindecă rapid. Puteți afla mai multe despre etapele de vindecare în acest articol;
- senzații de durere minime. Micropigmentarea poate fi efectuată fără anestezie. Astfel, devine accesibilă pentru femeile însărcinate și pentru tinerele mame care alăptează;
- se potrivesc perfect pentru orice tip de piele și formă a feței, inclusiv pentru femeile de toate vârstele.
Procedura nu are dezavantaje, cu excepția celor generale, care includ contraindicațiile standard pentru micropigmentare.
Microblading
Procedura de microblading clasic presupune executarea unor incizii în piele sub forma firelor de păr și umplerea acestora cu pigment. Ca urmare a controverselor și a posibilității de vindecare dificilă, microbladingul este foarte rar practicat de către esteticienii profesionali în varianta clasică. În locul acestuia, se recomandă micropigmentarea fir cu fir. Rezultatul este identic cu cel al microbladingului, dar principiul de realizare este diferit. În cazul tehnicii fir cu fir, nu se folosește un manipulator (o lamă mică), cum este cazul microbladingului, ci un aparat clasic. Cu ajutorul unui ac se trasează firele de păr, imitând creșterea acestora. Aceasta garantează siguranță și permite pielii să se vindece în mod corespunzător.
Caracteristicile tehnicii:
- opțiune ideală în cazul în care firele de păr naturale cad parțial sau lipsesc complet;
- ajută la crearea unei forme definite – ideal pentru situațiile în care firele naturale de păr ale sprâncenelor cresc haotic, în direcții diferite și sunt dezordonate.
Reamintim că microbladingul nu se potrivește persoanelor cu ten gras, din cauza probabilității ridicate de „plutire” a firelor fine de păr.
Tehnica hybrid
Aceasta este tehnica hybrid care include 2 tehnici concomitent: sprâncene powder și microblading (fir cu fir). Este solicitată, mai rar, din cauza efectului destul de izbitor.
Caracteristicile tehnicii:
- în cazul în care sprâncenele lipsesc complet – alegere perfectă a tehnicii;
- opțiune ideală pentru persoanele cu sprâncene subțiri și care doresc să le facă vizual mai groase.
Menționăm că prețul tehnicii respective este mai ridicat comparativ cu tehnicile anterioare și durata de efectuare a procedurii mai lungă. Motivul este că tehnicianul combină două tehnici într-una singură.
Micropigmentare ochi (pleoape)
Micropigmentarea pleoapelor elimină necesitatea de a vă machia zilnic ochii. În special, desenarea conturului. Această tehnică de micropigmentare este recomandată persoanelor care obișnuiesc să-și deseneze conturul ochilor sau care doresc să accentueze privirea și să redea expresivitate.
Avantajele micropigmentării pleoapelor:
- aspect estetic ideal. Nu doar că accentuează privirea, ci o face mai expresivă, evidențiază ochii și lungește vizual genele;
- corecție vizuală a ochilor. Conturul exact al ochilor poate corecta mărimea și forma ochiului;
- posibilitatea de a acoperi micile imperfecțiuni din zona pleoapelor: cicatrici mici, ridicarea pleoapei căzute;
- confort zilnic.Nu mai este necesară aplicarea machiajului. Modelul de eyeliner poate servi ca machiaj individual, fără a fi nevoie de fard de ochi.
Serviciul de micropigmentare pleoape este disponibil în 3 tehnici: micropigmentare pleoapă superioară/inferioară, eyeliner clasic și eyeliner cu umbrire.
Micropigmentare pleoapă superioară/inferioară
Tehnica de top în micropigmentarea pleoapelor. În acest caz, spațiul dintre pleoape este umplut cu pigment. Tehnica asigură un aspect complet natural. Modelul eyeliner bine conturat între pleoape arată elegant și nu vă obligă să vă fardați în fiecare zi, făcându-le vizual să pară mai dense și mai lungi.
Avantajele tehnicii:
- procedură lipsită de durere. În timpul procesului, nu este atinsă întreaga zonă a liniei de creștere a genelor, locurile în care nu cresc genele. Adică, doar parțial. Astfel, se reduce la minim durerea. Întrucât procedura de micropigmentare implică folosirea anestezicului, orice disconfort este evitat;
- aspect natural. Modelul eyeliner dintre pleoape nu este pronunțat și nici prea evident. Este foarte fin. Scopul este de a defini ochiul, fără nici urmă de machiaj sofisticat;
- micropigmentarea pleoape nu obligă vopsirea genelor. Chiar și fără machiajul genelor, eyelinerul arată drăguț și îngrijit.
Rețineți că micropigmentarea pleoapelor nu ajută la corectarea vizuală a formei ochiului și nici nu acoperă imperfecțiunile. Aceasta se datorează principiului de executare. Pentru mai multe detalii despre tehnica respectivă, puteți citi în acest articol.
Eyeliner clasic
Vă place să aveți ochi bine conturați? Atunci optați pentru tehnica eyeliner clasic. Acesta evidențiază ochii, corectează forma și accentuează privirea. Se poate alege orice formă, lungime și contur.
Caracteristicile tehnicii:
- soluție ideală pentru a camufla orice fel de imperfecțiune. Acoperă în mod eficient cicatricile și ridică vizual pleoapa căzută;
- corectează perfect forma ochilor prin alegerea corectă a lățimii și lungimii modelului eyeliner.
Notă. În cazul în care alegeți eyelinerul în formă lată, va trebui să vă machiați genele zilnic. Aceasta este suficient pentru un machiaj deplin în timpul zilei. Eyeliner + gene negre = stil clasic.
Eyeliner cu umbrire
Cea mai puțin cunoscută tehnică de micropigmentare dintre toate cele disponibile. Este puțin solicitat din cauza faptului că machiajul semipermanent este foarte vizibil. O opțiune potrivită pentru persoanele care obișnuiesc să deseneze eyeliner și să aplice umbre sau să retușeze eyelinerul/creionul în fiecare zi.
Caracteristici speciale:
- opțiunea cea mai potrivită pentru camuflarea imperfecțiunilor;
- aspect elegant și atractiv;
- mărește vizual ochii și le conferă un accent extraordinar.
Micropigmentare buze
V-ați săturat să aplicați ruj sau luciu de buze în fiecare zi și să vă supravegheați buzele pe parcursul zilei? Micropigmentarea buzelor elimină această problemă. Culoarea perfectă a pigmentului combinată cu buzele vizual accentuate oferă un efect uimitor.
Micropigmentarea buzelor nu doar că oferă culoare și nuanță frumoasă și plăcută. Dar poate, de asemenea, să modeleze buzele, făcându-le vizual mai voluminoase, mai apetisante și să acopere imperfecțiunile: cicatrici, cianoza albăstruie a pielii, asimetrie. În prezent, micropigmentarea buzelor poate fi realizată în două tehnici populare: tehnica aquarelle și ombre.
Micropigmentarea buzelor în tehnica aquarelle
Cea mai populară și în vogă tehnică de micropigmentare a buzelor. Aceasta presupune introducerea superficială a pigmentului sub piele și o umbrire delicată a acestuia. De aici și denumirea suplimentară – buze powder. Cel mai frecvent sunt folosite nuanțele nude (de unde și provine denumirea suplimentară „buze nude”), pastelate. Scopul tehnicii nu este de a ascunde defectele, ci de a reda buzelor un aspect proaspăt și luxuriant, fără a fi țipătoare sau a pune prea mult accent pe culoarea feței.
Caracteristici speciale:
- efect cât mai natural posibil. Fără îndoială, tehnica aquarelle accentuează frumusețea naturală. Buzele par mai voluminoase, iar culoarea mai fină și mai feminină;
- senzații de durere minime datorită retușării fine a pigmentului;
- se potrivește pentru toate femeile de toate vârstele.
Important. Introducerea ușoară a pigmentului nu poate camufla imperfecțiunile vizibile din zona buzelor sau cianoza severă a acestora. Tehnica aquarelle nu poate acoperi tatuajul anterior nereușit. Despre această tehnică am descris deja în detaliu aici.
Tehnica ombre
Imită efectul rujului de buze. Pigmentul este injectat în strat mai dens. Adesea sunt folosite nuanțe bogate, de la roz delicat și coral la roșu intens. Principala deosebire o constituie capacitatea de acoperire a imperfecțiunilor, mărirea vizuală a buzelor și adăugarea volumului.
Avantaje:
- permite modelarea formei buzelor. Puteți să le măriți vizual, să ridicați colțurile coborâte și să faceți arcul lui Cupidon mai expresiv. Aceasta este cea mai sigură și nedureroasă metodă de modelare a buzelor fără injecții Botox;
- camuflează perfect orice fel de imperfecțiuni;
- este disponibilă în două variante: cu sau fără contur;
- permite să variați culoarea. Se poate folosi o singură nuanță sau mai multe, obținând o trecere frumoasă cu efect ombre.
Această tehnică de micropigmentare pune în evidență buzele. Și se potrivește persoanelor care obișnuiesc să folosească ruj cu textură densă.
Să recapitulăm. Ce vă oferă serviciul de micropigmentare?
Micropigmentarea este o alternativă excelentă și modernă la make-up. Oportunitate perfectă de a vă elibera de necesitatea unei rutine zilnice de machiat pentru cel puțin 1 an.
Totodată, machiajul semipermanent oferă posibilitatea de a acoperi defectele vizibile care vă creează un sentiment de stânjeneală sau disconfort. O asemenea procedură simplă va camufla eficient cicatricile, semnele neplăcute de pe față. Va accentua beneficiile, va sublinia expresivitatea și va adăuga feminitate.
În mod obiectiv, procesul de efectuare a machiajului semipermanent poate fi neplăcut. Pielea are nevoie de timp pentru recuperare. Trebuie să urmați recomandările privind pregătirea pentru ședința de micropigmentare și îngrijirea ulterioară a pielii. Deși pare că este nevoie de mult timp și răbdare, în realitate, însă, o simplă intervenție și puțină responsabilitate vă vor asigura un confort inedit. Iată de ce micropigmentarea este preferată de celebrități, dar și de tinerele care își prețuiesc timpul și vor să arate atrăgătoare în orice împrejurare.
Puteți consulta oricând masterii noștri privind machiajul semipermanent. În cazul în care aveți unele întrebări, vă îngrijorează ceva și încă nu v-ați decis la procedura de micropigmentare, nu ezitați să ne contactați. Masterii noștri vă pot ajuta, oferindu-vă consiliere de specialitate pentru orice situație.