Recenzii despre Studio LBar

Felicia Roman
5

Mi-a plăcut foarte mult! Le recomand tuturor care-și doresc un tatuaj frumos. Aici se vor îngriji de tine!

Emilia
5

Îmi place foarte mult acest studiou, inclusiv orice aspect! Întregul personal este minunat, atent, profesionali cu gusturi deosebite! Puteți, cu siguranță, să credeți că veți obține rezultate frumoase!

Teo
5

Nu m-am așteptat la rezultatul obținut. acum toți mă întreabă unde mi-am făcut sprâncene atât de frumoase))))) Superb!

Emilia
5

În urmă cu 3 luni mi-am făcut micropigmentare ochi eyeliner. Ce frumusețe fină! De ce nu am apelat mai înainte? Regret că abia doar acum m-am decis. Ca artist estetician Ksenia este deosebită.

Didina
5

Niciodată, anterior nu am mai scris vreo recenzie, totuși am decis să o fac pentru că am beneficiat de un serviciu foarte bun – micropigmentare buze. Întrucât buzele mele arătau decolorate, de aceea am decis să le dau puțină culoare cu pigment. O lucrare extraordinară a masterului – realizată la 100%. Ksenia (masterul) a ales culoarea în funcție de caracteristicile mele și de culoarea părului. Buzele arată foarte natural și în același timp au o nuanță frumoasă. Sunt foarte satisfăcută pentru că acum nu mai trebuie să-mi vopsesc buzele de mai multe ori pe zi, iar culoarea se va menține. E minunat!

Ana
5

Am fost aici pentru prima dată și mi-a plăcut foarte mult. Mi-am făcut micropigmentarea sprâncenelor, lucrarea a fost făcută într-un mod îngrijit și suficient de rapid, în doar o oră și jumătate. Sprâncenele sunt uniforme, egale, iar nuanța este naturală. Arată fresh și atrăgător. Absolut totul anume așa cum mi-am dorit. Atitudinea pe care am simțit-o a fost minunată, sunt foarte amabili. Am rămas foarte mulțumită atât pentru serviciile oferite, cât și de rezultatul tatuajului.

Amanda
5

Ksenia este magică :-) Mi-a corectat sprâncenele mele îngrozitoare. A realizat un aspect frumos și uniform. Asimetria a fost îndepărtată. Vă doresc prosperitate și cât mai mulți clienți. Continuați să creați frumusețe pentru toți!

Codruța
5

Masterul a reușit să-mi camufleze o cicatrice din zona sprâncenei și astfel m-a ajutat să-mi selectez forma. Aici lucrează artiști tatuatori profesionali. Vă voi recomanda tuturor!

Delia Petran
5

Lucrări foarte frumoase, le-am îndrăgit îndată după ce am văzut portofoliul. De aceea, am decis să beneficiez de serviciile de micropigmentare și m-am înscris la acest studiou de machiaj permanent. Rezultatul este cel așteptat, foarte frumos, fin, iar culoarea perfectă. Exact ceea ce mi-am dorit!

Carmen
5

Micropigmentare sprâncene la Lbar – cadou extraordinar! Masterul a făcut o muncă de 100000%. Fantastic. Sunt extrem de încântată!

Oana
5

Am făcut corecție la eyeliner după altcineva. Tatuajul arată mult mai bine. Nu a fost dureros si nici nu am avut ochii umflati. Sunt foarte mulțumită. O recomand pe Ksenia :-)!

Olga
5

cel mai bun artist și salon de tatuaje cosmetice! Le recomand tuturor!

Mirela
5

Ksenia mi-a salvat fața!!!!!! Mi-am făcut tatuajul buzelor la un salon și am fost foarte dezamăgită – arăta oribil. Culoarea era palidă, forma ciudată, nefirească. A trebuit să caut un alt studiou. Am ales Lbar, unde Ksenia m-a asigurat că totul se poate rezolva și că îmi va restabili forma și culoarea buzelor prin acoperirea tatuajului anterior. Sigur că am fost de acord. Forma a devenit frumoasă, culoarea este un pic mai strălucitoare decât mi-am dorit, dar esteticianul m-a asigurat că în 2-3 săptămâni buzele mele vor avea un aspect natural. Sunt conștientă că nu totul depinde de master, dar sunt sigură că va fi mai bine decât a fost înainte. Vă mulțumesc. Acum am mai multă încredere în mine, iar tatuajul buzelor arată minunat.

Ilina
5

Xenia, vă mulțumesc pentru micropigmentarea sprâncenelor. Mi-a plăcut foarte mult și nu m-a durut deloc!

Liuba
5

Salonul este foarte curat și frumos, personalul prietenos. Am părăsit studioul bine dispusă și cu ochi tatuați frumoși. Tatuajul ochilor mei arată fantastic.

Violeta
5

înainte de tatuaj, masterul mi-a explicat în detaliu cum va decurge procedura și cum să am grijă de piele. pentru mine a fost important, deoarece aceste aspecte mă preocupau. Micropigmentarea s-a vindecat rapid și fără probleme, nu au apărut goluri, muncă excelentă. vă mulțumesc. cu siguranță vă voi recomanda prietenelor mele!

Dana
5

Ksenia, vă mulțumesc pentru munca excelentă. Sunt încântată să vă cunosc.
Machiajul permanent al sprâncenelor arată superb și nu a fost dureros. Cu siguranță mai revin la studioul dvs.!

Sorina
5

Mi-am făcut un tatuaj al sprâncenelor în ajunul nunții mele. Nu am știut că micropigmentarea nu este recomandată înainte de un eveniment important, masterul mi-a vorbit despre aceasta în timpul consultației. Dar eu totuși m-am decis. Mă îngrijoram că în timpul nunții, buzele mele vor fi umflate, însă din fericire au arătat destul de bine. Mulțumesc Xenia)

Nicola
5

o vizită reușită la studiou. Am ales mult timp și minuțios masterul. În spatele site-ului atractiv și a pachetului de servicii nu stă un începător, ci un master cu experiență. fiecare pas este bine gândit, fiecare etapă este realizată cu acuratețe – schița, alegerea culorii, momentul aplicării anestezicului. Absolut totul este de cea mai bună calitate. Mulțumesc pentru sprâncene, arată natural și foarte fine. Au trecut 20 de zile de la procedură și în curând voi merge la retuș. Pielea s-a vindecat în doar câteva zile, fără nicio problemă, ceea ce mă bucură enorm de mult.

Alina
5

Am vizitat salonul deja de trei ori! La început mi-am efectuat tatuajul sprâncenelor + retuș, apoi am fost atât de impresionată de rezultat și de munca masterului, încât m-am înscris și mi-am făcut micropigmentare ochi. Îmi place foarte mult. Îngrijit și delicat, cu multă măiestrie sunt selectate nuanțele de către master. De asemenea, vreau să menționez procesul rapid de vindecare și în general atmosfera plăcută. Aici am servit și cafea aromată. Un lucru neînsemnat, dar plăcut)))

Milana
5

înainte de a pleca în vacanță am decis să-mi fac un tatuaj sprâncene. am apelat la studiou unde mi-au sugerat că ar fi mai bine să nu-mi fac chiar în ajunul vacanței, dar cu 14-20 de zile mai devreme, astfel încât pielea să poată să se vindece și să nu fie expusă la razele solare, pentru a nu afecta culoarea. am ascultat și așa am procedat. în vacanță deja aveam sprâncene frumoase. foarte plăcut și practic!

Aneta
5

studiou excelent, tocmai recent deschis și am fost printre primii clienți. Am rămas satisfăcută atât de deservire și atitudine, precum și de rezultat. Am făcut corecție după un alt master... masterul de la lbar s-a descurcat 100% ... toate greșelile masterului anterior s-au acoperit și tatuajul arată mult mai bine. sunt mulțumită.

Eliza
5

doresc să-mi exprim recunoștința pentru tatuajul buze în tehnica aquarelle... ce plăcut e să știu că, chiar și fără machiaj, buzele mele arată vopsite. foarte frumos și gingaș.

Eugenia
5

Micropigmentarea sprâncenelor în tehnica sprâncene powder a devenit un adevărat succes pentru mine. Nici nu m-am gândit că efectul va fi atât de natural. Arată de parcă nici nu a fost aplicat un tatuaj pe față. Meritul îi revine masterului. Sunt încântată. O recomand tuturor.

Ecaterina
5

Bună ziua! Vă mulțumesc pentru sprâncene. Nu vă pot reda în cuvinte cât de mulțumită sunt de rezultatul obținut. Sinceră să fiu, aveam multe temeri că nu va arăta frumos, că masterul nu va alege nuanța potrivită sau că sprâncenele vor fi puternic luminoase sau foarte deschise, voi simți durere și perioada de vindecare va fi lungă și chinuitoare. Însă toate grijile mele s-au dovedit zadarnice. Întrucât aici lucrează profesioniști! Am apelat la master-trainer Ksenia și am realizat că este anume acel specialist care te înțelege dintr-o privire. Atunci când mi-am văzut sprâncenele în oglindă, am rămas fără cuvinte pentru o clipă. Extraordinar de frumos! Perfect! Nu a fost dureros! Scriu acest review după 3 ore de la procedură. Fără sângerări, fără senzații de durere. Sunt sigură că totul va fi bine. Mulțumesc!

Recenziile despre machiajul permanent sunt întotdeauna binevenite

Comentariile pe care le lăsați despre machiajul permanent efectuat la LBar ne inspiră, ne ajută să ne dezvoltăm și să devenim mai performanți! Apreciem fiecare recenzie, deoarece ne face să ne simțim bine și fericiți. Atunci când primim un comentariu pozitiv despre micropigmentare, înțelegem că tot efortul și perseverența depusă în munca și dezvoltarea noastră nu este în zadar. Fiecare dintre masterii noștri depun eforturi pentru a oferi frumusețe oricărei persoane în fiecare zi.

Însă, dacă primim un review negativ despre micropigmentare, acesta este întotdeauna un motiv de a soluționa și de a elimina problema creată, astfel încât să nu mai repetăm niciodată aceeași greșeală. Suntem dispuși să răspundem la fiecare recenzie. Dacă clientul nu este mulțumit de ceva, noi vom rezolva problema și vom corecta lucrurile. De aceea, toate recenziile despre micropigmentare sprancene, buze sau ochi sunt extrem de importante pentru noi.

Recenziile despre machiajul permanent sunt întotdeauna binevenite

Recenziile despre machiajul permanent sprancene le pot fi utile altor domnișoare. Pentru alegerea unui studiou de tatuaje sprâncene, buze și pleoape în București, recenziile despre servicii și artiștii tatuatori reprezintă un factor decisiv. Nu este suficient doar să priviți imagini cu lucrările masterului. Adesea, doamnele și domnișoarele care sunt în căutarea unui studiou de tatuaje în București citesc recenziile pentru a se familiariza cu nivelul de deservire, calitatea serviciilor, despre vindecarea pielii și dispoziția clientei după ce a părăsit studioul de machiaj permanent. Din acest motiv vă rugăm să lăsați un review onest, sincer și adevărat despre efectuarea micropigmentării la Studio LBar.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor