Microblading pentru feminitate și frumusețe naturală

Microblading sprancene este considerat, una dintre cele mai cunoscute tehnici. Cum altfel ar putea fi, din moment ce micropigmentarea poate rezolva o serie de sarcini esențiale ce țin atât de aspectul, cât și de frumusețea naturală. Cu ajutorul tehnicii microblading, sprâncenele devin mai late, mai groase, mai lungi, mai voluminoase și mai vizibile. Tatuajul sprancenelor permite modelarea parțială a acestora, în cazul în care firele de păr cad în zona respectivă, sau acestea pot fi reproduse complet de la zero, dacă din anumite motive firele de păr lipsesc. Micropigmentarea sprancene va camufla cicatricile, urmele de acnee, pistruii și alte defecte care vă deranjează. Și toate acestea într-o oră și jumătate! De asemenea, nu veți simți disconfort, deoarece procedura microblading sprancene nu provoacă durere, datorită administrării anestezicului și profesionalismul masterilor studioului nostru LBar. Așadar, renunțați la produsele cosmetice și simplificați-vă viața, alegând tatuajul sprâncenelor.

3 motive pentru a beneficia de microblading

 • 01.Convenabil
 • Sprâncene perfect îngrijite fără aplicarea creionului, a fardului de ochi sau a gelului de fixare
 • 02.Frumos
 • Firele de păr au un aspect natural și se aranjează exact așa cum vă doriți
 • 03.Eficient
 • Toate defectele sunt ascunse cu ajutorul tatuajului, vă simțiți încrezătoare în sine și atractivă
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – microblading înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Microblading sprancene preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Microblading sprancene

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii microblading sprancene de la clientele noastre

Lăcrimioara
5

Estetician cu mâini magice. O adevărată zână. Am avut mari temeri că mă va durea sau că nu va arăta bine, dar mi-am făcut griji în zadar. Masterul își cunoaște bine meseria. totul este perfect și nu doare deloc!

Laura
5

încă din copilărie sprâncenele mele au fost foarte subțiri, în perioada când erau în trend, îmi plăceau, însă acum realizez că trebuie să fac ceva. eram în decizie, să optez pentru produse cosmetice sau microblading sprâncene. Și am ales a doua opțiune. M-am gândit că va fi mai practic, pentru că nu va trebui să-mi machiez mereu sprâncenele. Și nu am regretat această alegere. Acum economisesc întotdeauna timp pentru machiaj, iar sprâncenele mele sunt destul de dense și au un aspect îngrijit. Aș dori să o mulțumesc și să o salut în mod special pe master. Sunt mulțumită 100%.

Ina
5

Atunci când au început să-mi cadă sprâncenele, m-am panicat. Deși am consultat mai mulți medici, am folosit diferite medicamente, totuși fără niciun rezultat. Așa că am decis că, din moment ce nu am propriile sprâncene, voi recurge la microblading, nu aveam o altă opțiune. Am ales salonul Lbar din București pentru că mi-a plăcut mult lucrările masterului. Și nu m-am înșelat în alegerea făcută. Studioul este curat și confortabil, personalul este prietenos. Masterul mi-a propus să-mi facă microblading, iar apoi să aplice micropigmentarea powder pentru a arăta mai armonios. Am acceptat și acum nu mai am probleme cu sprâncenele mele, deoarece acum cu microblading arată mult mai bine!

Olga
5

Microbladingul este dragostea mea la prima vedere. Demult, îmi doream să-mi aplic această tehnică specială, întrucât sprâncenele mele au fost întotdeauna rare. M-am decis să-mi tatuez sprâncenele la salonul Lbar și nu regret deloc. Este superb!

Tatiana
5

Niciodată nu m-aș fi gândit că îmi voi face machiaj permanent sprancene în București. Întotdeauna am locuit în Ucraina, visam să am sprâncene frumoase, însă iată cum s-au aranjat lucrurile să le fac într-o altă țară și în plus la un estetician ucrainean. Cred că așa a trebuit să fie :-) Ksenia, sunteți de apreciat. Îmi place foarte mult microbladingul, exact așa cum îmi doream. Sincer, vă doresc prosperitate și mult succes. Până la noi întâlniri!

Mariana
5

Studioul meu favorit, masterul meu preferat Ksenia, care genial simte și înțelege totul fără cuvinte! E minunat ce a realizat ea cu mâinile sale de aur, sprâncenele mele arată superb. Fiecare fir de păr este ca și cel adevărat, practic este dificil de diferențiat. Ksenia îmbină nuanțele potrivit culorii părului și a pielii, de aceea tehnica microblading are un efect și un aspect foarte natural. Îmi place extraordinar de mult!

Răspunsuri la întrebări frecvente despre microblading

 • Microbladingul se distinge semnificativ de alte tehnici ale machiajului permanent. În timpul procedurii, în loc de aparatul de tatuat, se folosește dispozitivul de manipulare – un mic pix prevăzut cu o microlamă care produce incizii în piele, asemănătoare firelor de păr. Apoi pigmentul este injectat în aceste zone. Astfel, rezultatul va fi crearea unui volum, culoare și densitate ideală a sprâncenelor.

 • Nu. Procedura nu provoacă durere datorită administrării unui anestezic. Acesta se utilizează atât înainte, cât și în timpul procedurii. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la senzații de durere, vă garantăm că acestea nu vor exista.

 • Aceasta depinde de tipul de piele și de vârsta persoanei în cauză. În medie 1,5-2 ani. Microbladingul nu se recomandă femeilor cu pielea grasă din cauza riscului de estompare a pigmentului în combinație cu grăsimea subcutanată.

 • Procedura respectivă este contraindicată femeilor însărcinate și celor care alăptează.

De ce să vă machiați sprâncenele, de vreme ce puteți beneficia de microblading?

Ați putea considera că folosirea zilnică a produselor cosmetice este o soluție mult mai rapidă și mai economă. Însă, dacă se calculează câți bani, timp și efort vor fi cheltuiți pentru machiajul zilnic în decurs de 1,5-2 ani, timp cât se menține efectul microbladingului, veți realiza că tatuajul sprâncenelor este mult mai convenabil sub toate aspectele. Imaginați-vă că vă treziți dimineața și nu mai trebuie să vă machiați sprâncenele, încercând să le aranjați. Nu va fi necesar să vă priviți în oglindă pe parcursul zilei pentru a vă verifica aspectul sprâncenelor. Apelând la micropigmentare sprancene la preț accesibil, veți fi întotdeauna sigură că sprâncenele vor arată exact așa cum vă doriți: îngrijite și superbe. Și nici măcar nu va trebui vopsite sau periate. Vor arăta perfect!

Beneficii microblading

Pe lângă aspectul estetic, micropigmentarea sprâncenelor soluționează o serie de probleme. Înainte de toate, aceasta poate fi cea mai bună opțiune dacă sprâncenele naturale vă sunt rare, parțial căzute sau vă lipsesc complet. În acest caz, microbladingul poate ajuta la crearea vizuală a sprâncenelor cu ajustări individuale ale lungimii, lățimii, densității și culorii. Tehnica respectivă poate fi, de asemenea, o alegere excelentă dacă:

 • trebuie să acoperiți unele defecte din zona arcului sprâncenelor. Acestea ar putea fi cicatrici, pete pigmentare, pistrui etc. Prin tehnica microblading veți putea ascunde vizual toate imperfecțiunile;
 • trebuie să corectați forma sau grosimea sprâncenelor. În acest caz, tatuajul va ascunde vizual asimetriile, va face sprâncenele mai groase, mai lungi, mai întunecate sau mai strălucitoare;
 • doriți să vă simțiți confortabil. Sprâncenele au un rol important asupra înfățișării, așa că ar trebui să fie mereu în stare perfectă. Iar sprâncenele frumoase și bine îngrijite fac ca fața să arate la fel. Totodată, va spori și încrederea în sine.

Caracteristicile tehnicii microblading

Microbladingul are două tehnici de vopsire a sprâncenelor: orientală și europeană. Tehnica europeană se folosește mai rar și arată mai puțin natural din cauza faptului că toate firele sunt trasate la aceeași lungime, grosime, culoare și direcție. Cel mai adesea, această tehnică este recomandată de masteri atunci când este necesar desenarea parțială a sprâncenelor. Pe de altă parte, cea orientală este mai accesibilă și mai des folosită deoarece firele de păr sunt trasate imitând în totalitate părul natural, iar grosimea, lungimea, direcția și chiar nuanța acestora sunt diferite. Prin această tehnică, în cazul în care sprâncenele naturale lipsesc, acestea pot fi modelate de la zero, aducându-le cât mai aproape de aspectul lor natural. Merită de menționat faptul că, indiferent cât de iscusit și cât de multă experiență poate avea masterul, este imposibil să se creeze sprâncene complet naturale prin tehnica microblading. Vizual, va fi evident că firele de păr nu sunt reale. De asemenea, între ele se vor observa spații goale, indicând că firele sunt artificiale. În astfel de situații, masterii recurg adesea la combinarea tehnicilor: microblading și efect pudrat. Prima tehnică servește la formarea unei „structuri”, în timp ce cea de-a doua ajută la crearea unui strat de bază cu nuanță care umple aceste goluri. Ca rezultat, sprâncenele arată armonios și cât se poate de natural. Microbladingul nu acoperă tatuajul vechi. Acesta va fi complet vizibil, indiferent de densitatea firelor de păr. Iar motivul se datorează diferenței de nuanță dintre tatuajul vechi și micropigmentare, precum și spațiilor dintre firele de păr care formează mici goluri.

Contraindicații

Tehnica microblading prezintă o serie de contraindicații. Printre cele mai evidente se numără diabetul zaharat (tip 1 și 2), epilepsia, afecțiunile cutanate și procesele inflamatorii ale pielii, sarcina și perioada de alăptare. Se permite efectuarea microbladingului în perioada menstruației. Este important să aveți o sănătate bună înainte de procedură. În cazul în care nu vă simțiți bine, se recomandă să programați procedura pentru o altă zi.

Pregătirea pentru microblading și îngrijirea ulterioară a pielii

Nu se permite excesul de băuturi alcoolice și cofeină înainte de procedură. Cel mai bine este să nu consumați deloc cafea în ziua respectivă. Evitați să luați anticoagulante în ziua dinaintea ședinței. De asemenea, în măsura în care este posibil, se recomandă să întrerupeți administrarea medicamentelor hormonale pentru o perioadă de timp. Nu aplicați machiaj pentru sprâncene când vă prezentați la procedură.
Este important să acordați o atenție deosebită îngrijirii pielii după microblading. Tehnica respectivă este o procedură specifică și implică traumatizarea pielii, prin utilizarea unei lame subțiri, iar pielea are nevoie de tratament pentru a se vindeca. Imediat după ședință, masterul trebuie să vă recomande produse pentru cicatrizarea și recuperarea pielii. Pentru orice eventualitate, este necesar să aveți la îndemână clorhexidina pentru a dezinfecta pielea și a îndepărta limfa care se excretă.

Etapele procedurii microblading sprancene

Procedura de microblading sprancene începe cu desenarea unei scheme. Aceasta va fi utilă ulterior masterului, întrucât se va ghida exclusiv după ea în realizarea machiajului. Schema vă va ajuta, de asemenea, să vedeți și să cunoașteți cum vor arăta sprâncenele după micropigmentare. Odată ce schema a fost aprobată, masterul va aplica un anestezic. Se va aștepta aproximativ 15-20 de minute până când anestezicul va acționa, iar apoi esteticianul va începe să lucreze. În timpul procedurii, se va administra un anestezic auxiliar pentru a diminua durerea, înroșirea și posibilele inflamații ale pielii. La finalizarea ședinței, masterul vă va oferi sfaturi privind îngrijirea machiajului și va face o programare pentru corecție.
Corecția este necesară în cazul tehnicii microblading. Pe măsură ce pielea se regenerează, pigmentul se elimină parțial, iar firele de păr devin mai deschise. Prin urmare, corecția poate ajuta la redarea strălucirii firelor de păr, precum și la modificarea nuanței, lungimii sau grosimii acestora. Se recomandă efectuarea corecției imediat după vindecarea și recuperarea pielii. De obicei, la o lună de la prima vizită la studiou.

Tehnica microblading este foarte apreciată în rândul femeilor din anumite considerente. De fapt, o procedură scurtă transformă aspectul feței. Iar atunci când o femeie se simte frumoasă și încrezătoare în sine, fiecare zi este o adevărată bucurie.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor