Tatuaj contur ochi pentru un look modern

Desenarea liniilor drepte și identice în fiecare dimineața nu este o sarcină deloc ușoară. Dar prin aplicarea tatuajului pleoape, acest lucru nu va mai fi necesar. De fapt, un contur perfect, simetric și bine modelat vă va evidenția ochii pentru o perioadă de 1,5-2 ani, făcându-i vizual mai mari. Procedura tatuaj eyeliner conferă genelor un aspect mai bogat, natural și o culoare mai intensă, iar fața va arăta mai fresh și mai bine îngrijită. Nici nu va fi necesar să folosiți produse cosmetice. Va fi suficient doar să vă machiați genele sau să aplicați extensii de gene și veți arăta superb non-stop. Și nu contează ce intenționați să faceți: fie să mergeți la saună sau să înotați în piscină, fie să petreceți toată noaptea într-un club de noapte sau să faceți baie de soare pe plajă. Indiferent de activitate, conturul nu își va schimba aspectul, iar Dvs. veți deveni mult mai încrezătoare.

Machiajul permanent pleoape vă poate ajuta să:

 • 01.Accentuați ochii
 • Ochii vor fi vizibil evidențiați, iar privirea va deveni mai pătrunzătoare și mai strălucitoare
 • 02.Corectați forma ochilor
 • Forma atent selectată a modelului de eyeliner va face ca ochii să pară mai mari și mai luminoși
 • 03.Arătați fermecător
 • Veți avea un aspect îngrijit 24/7 fără a fi necesar să aplicați machiaj
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – micropigmentare eyeliner înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Tatuaj contur ochi preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare Ochi Eyeliner

1 oră 30 min.

800 RON

Tatuaj contur ochi cu umbrire

1 oră 30 min.

800 RON

Micropigmentare pleoape

1 oră

400 RON

600 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii machiaj permanent ochi (eyeliner) de la clientele noastre

Oana
5

Ksenia, vă mulțumesc foarte mult! Datorită modelului de eyeliner, ochii mei arată vizual mai mari. Și, cel mai important, s-a acoperit o cicatrice, de care mă simțeam jenată mai mulți ani. Vă voi recomanda tuturor ca cel mai bun artist de make-up!

Nicoleta
5

De mult timp îmi doream să îmi fac micropigmentare ochi eyeliner, dar mă temeam că ar fi periculos pentru ochi și ar fi dureros. Am citit multe lucruri îngrozitoare pe internet =)))) Totuși, am decis să fac o consultație, în care masterul m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac griji, deoarece procedura este sigură. Așa că m-am hotărât și mi-am făcut tatuajul. Masterul nu m-a înșelat, nu a fost dureros și absolut sigur. Rezultatul a depășit toate așteptările mele.

Marinela
5

Mi-am făcut micropigmentarea pleoapelor în acest studiou. Este extraordinar! Și nu am simțit deloc durere! Sunt foarte recunoscătoare.

Marcela Florescu
5

Nu mă mai satur să mă privesc în oglindă. Micropigmentarea ochi eyeliner a fost cea mai bună soluție. Mi-am dorit de mult timp și iată acum visul meu a devenit realitate. Contur drept, formă și lungime perfectă. Xenia, sunteți un master extraordinar!

Ecaterina
5

Xenia are multă experiență, este evident că își iubește munca și are o atitudine responsabilă. Bine, că nu mi-am făcut un tatuaj eyeliner mai înainte, dar am decis pentru prima dată anume aici. Sunt convinsă, că un alt rezultat mai frumos nu putea fi!!!

Victoria
5

Ksenia, vă mulțumesc pentru munca și iscusința dvs. De mult timp mi-am dorit un tatuaj contur ochi, dar întotdeauna aveam temeri că nu va fi frumos sau conturul va necesita să-mi vopsesc genele în fiecare zi, fapt ce m-ar deranja. Însă, dimpotrivă, ați creat modelul așa de îngrijit, încă chiar și fără rimel, ochii mei arată excelent.

Ana
5

Modelul eyeliner aplicat este superb, sunt mulțumită de rezultat 100%. Vă mulțumesc!

Maria
5

Studioul e frumos, masterul e minunat. Mi-a acordat suficient timp pentru a-mi oferi consultanță, în plus mi-a prezentat câteva modele ale lucrărilor care nu sunt postate pe rețelele de socializare. Am aflat de la ea și despre procesul de vindecare, modul cum va decurge tatuajul eyeliner și, cel mai important, mi-a garantat că procedura nu este dureroasă. În timpul procedurii m-am simțit confortabil și într-adevăr nu m-a durut deloc, deoarece s-a folosit anestezic. Rezultatul a fost foarte îmbucurător, întrucât totul a ieșit exact așa cum îmi doream. Vă recomand tuturor acest studiou din București și pe masterul Ksenia!

Răspunsuri la întrebări frecvente

 • Pentru început, stabiliți forma, lungimea și grosimea conturului care vă place. Consultați portofoliul cu lucrări realizate de master sau vizualizați poze pe internet. Totodată, masterii din studioul nostru vă pot ajuta să alegeți cel mai potrivit model eyeliner în funcție de preferințele și forma ochilor dvs. Înainte de procedură, se desenează schema, care este discutată și aprobată împreună cu Dvs.

 • Nu, nu există astfel de pericol. Masterul întinde și fixează pleoapa cu degetele în așa mod încât, chiar dacă clientul ar vrea să clipească, acest lucru nu va fi posibil. Prin urmare, nu există niciun risc de afectare a ochilor în timpul tatuajului cosmetic pleoape.

 • Procedura respectivă nu este recomandată femeilor însărcinate și celor care alăptează, din cauza administrării anestezicului. Dacă vă decideți la machiajul semipermanent al pleoapelor, este mai bine să-l efectuați în al treilea trimestru de sarcină.

 • Orice eventual disconfort este atenuat prin administrarea unui anestezic inițial și auxiliar. Procedura nu se efectuează fără folosirea medicamentului. De aceea, tehnica tatuaj eyeliner este considerată nedureroasă.

De ce ar trebui să optați pentru micropigmentare pleoape eyeliner: 3 aspecte esențiale

În prezent, multe tinere decid să apeleze la tatuaj eyeliner și nu în zadar. În fond, procedura nu implică doar obținerea unui rezultat excelent, ci și un confort maxim în viața de zi cu zi. Doar imaginați-vă: nu va fi necesar zilnic să desenați linii, să vă priviți în oglindă la fiecare oră și să verificați dacă creionul, fardul de pleoape sau rimelul nu s-au șters, să purtați trusa cosmetică pentru a vă corecta în permanență conturul și să eliminați urmele de creion de pe pleoapele superioare. Machiajul semipermanent ochi vă oferă un aspect natural și mai multă încredere în sine. Indiferent de activitatea desfășurată, fiți sigură că machiajul eyeliner nu vă va dezamăgi. Vă garantăm că ochii vor arăta întotdeauna fardați, iar privirea va deveni pătrunzătoare și plină de strălucire.

3 motive pentru a recurge la micropigmentare pleoape

Prin ce se remarcă tatuajul pleoapelor? Oferă un aspect estetic multilateral:

 1. Este cu adevărat drăguț. Conturul fin, cu sau fără umbrire, evidențiază ochii. Pentru machiajul de zi sau de seară este suficient doar un pic să fardați genele. Machiajul semipermanent al ochilor se poate combina excelent cu orice fel de produse cosmetice: fond de ten cu textură lichidă sau uscată, corector, bronzer, pudră, bază de machiaj. Puteți aplica absolut orice tip de machiaj și, în același timp, să fiți sigură că tatuajul va arăta întotdeauna superb.
 2. Veți avea posibilitatea de a modela forma ochilor și de a ascunde micile imperfecțiuni. Ochii îngustați vor deveni vizual mai mari, iar cei apropiați vor arăta mai îndepărtați. Totodată, procedura de tatuaj eyeliner va ascunde ridurile de expresie, va ridica pleoapa căzută și va ascunde petele pigmentare sau micile cicatrici din zona respectivă.
 3. Veți putea economisi semnificativ atât timpul cât și banii cheltuiți pentru procurarea produselor cosmetice.

De asemenea, merită menționat faptul că procedura are o varietate de tehnici accesibile. Puteți alege nu doar modelul eyeliner clasic, ci și modelul eyeliner cu nuanțe de diverse intensități sau tatuajul pleoapă inferioară și superioară. Aceste tehnici vă oferă posibilitatea de a experimenta. Având în vedere că efectul durează până la 2 ani, odată ce devine invizibil, puteți alege pentru comparație o altă tehnică.

Ce este important să știți despre micropigmentare pleoape

Înainte de a face o programare pentru micropigmentare, este important să cunoașteți câteva detalii despre procedura respectivă.

Există unele contraindicații

Printre acestea se numără diabetul zaharat insulino-dependent, epilepsia, tulburările psihice, conjunctivita, procesele inflamatorii din zona ochiului, bolile virale, sarcina, alăptarea. Nu sunt contraindicații în perioada menstruației. De asemenea, este recomandabil să amânați procedura pentru o altă zi în cazul în care nu vă simțiți bine, aveți temperatură corporală ridicată sau hipertensiune arterială.

Evaluați avantajele și dezavantajele fiecărei tehnici

Modelul eyeliner clasic poate fi de orice grosime și lungime, cu orice unghi al conturului. Cu cât conturul este mai lat, cu atât va fi mai vizibil. Astfel, va fi necesar să vă machiați mereu genele. Tehnica eyeliner cu umbrire nu se armonizează cu genele blonde. În acest caz va fi necesar să le vopsiți sau să le fardați cu rimel în mod regulat, fie să recurgeți la extensii de gene. În schimb, în cazul tehnicii contur pleoapă superioară și inferioară, genele nu necesită să fie vopsite. Conturul este abia vizibil și face ca genele să arate mai lungi și mai întunecate. Însă tehnica respectivă nu ascunde imperfecțiunile așa cum o face modelul eyeliner clasic și eyeliner cu umbrire.

Despre pregătirea pentru procedura micropigmentare ochi

Înainte de procedură, este indicat să se demachieze bine ochii, să se îndepărteze fardul de ochi și rimelul. Dacă aveți extensii de gene, trebuie să le scoateți în seara dinaintea procedurii. În acest fel se va asigura ca cleiul folosit pentru extensii să nu împiedice pigmentarea tuturor punctelor din apropierea genelor naturale. În cazul în care purtați lentile, nu uitați să luați un recipient și un produs pentru păstrarea acestora. Imediat, înainte de ședință este bine să îndepărtați lentilele și să le puneți în recipient. O dată ce procedura s-a terminat, lentilele pot fi folosite din nou. Totuși, dacă este posibil să purtați ochelari timp de câteva ore, va fi mult mai bine.

Despre îngrijirea pielii după procedură

Tatuajul eyeliner nu necesită o îngrijire specială. Având în vedere că pielea trebuie să se vindece și să se regenereze de la sine, noi nu recomandăm clienților să folosească anumite unguente de vindecare. Ca excepție ar putea fi clorhexidina sau un analog al acesteia, care poate fi folosită în primele două zile pentru a fi aplicată în zona respectivă în scopul protejării pielii împotriva infecției.
Principala măsură de îngrijire este de a păstra zona în siguranță în procesul vindecării pielii. Este important să evitați spălarea cu apă fierbinte, aburirea pielii, mersul la saună, la solariu sau la piscină. Se interzice orice intervenție fizică asupra ochilor: scărpinarea, îndepărtarea pielii descuamate.

Despre corecție

Corecția nu este obligatorie după micropigmentarea pleoapelor. Doar Dvs. decideți dacă o efectuați sau nu. Corecția va ajuta la: înlăturarea defectelor care ar putea apărea în momentul vindecării pielii, saturarea conturului cu nuanță, adăugarea umbririi la necesitate, modificarea lungimii și lățimii conturului. Însă, dacă sunteți complet mulțumită de rezultat în urma primei ședințe, atunci corecția ar putea fi evitată. În caz că aveți îndoieli, ar fi mai bine totuși să consultați masterul, care cu siguranță va sugera soluția cea mai bună.

Machiajul permanent al ochilor vă garantează atât confortul cât și încrederea în sine. Alegeți tehnica și faceți o programare pentru procedură. La rândul nostru, masterii de la studioul LBar din București, se vor îngriji ca visele dvs. de-a avea un tatuaj pleoape perfect la pret accesibil să devină realitate.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor