Serviciile studioului de tatuaje LBar

Creați-vă un look natural, elegant și accentuați-vă individualitatea. Alegeți serviciul care vă va face să vă simțiți cu adevărat fericită.
Sprâncenele dvs. superbe, indiferent din ce unghi sunt privite. Puteți alege între tehnica powder, fir cu fir sau hybrid. Efect extraordinar timp de 2 ani.
Un look expresiv, profund și o transformare vizibilă datorită modelului de eyeliner bine conturat. Aveți la alegere 3 tehnici, fiecare dintre ele oferind rezultate impecabile.
Buze senzuale, voluminoase, de la care este imposibil să-ți dezlipești privirea. Nuanță perfectă care transformă întregul look. Puteți alege între tehnica aquarelle sau efect de ruj.
Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Serviciile studioului de machiaj permanent LBar

Studio LBar oferă servicii de micropigmentare sprâncene, buze și pleoape în cele mai cunoscute și solicitate tehnici. Crearea unui aspect natural și armonios este ceea ce ne caracterizează.

  • Suntem conștienți că fiecare client are propria concepție despre frumusețe. Prin urmare, oferim servicii de micropigmentare în diverse tehnici. Vă propunem:
  • Micropigmentare sprâncene în tehnica powder, fir cu fir, microblading, ombre, 3D/6D.
  • Micropigmentare ochi în tehnica pleoapă inferioată/superioară, eyeliner clasic, eyeliner cu umbrire.
  • Micropigmentare buze în tehnica aquarelle și ombre.
  • Tatuaj aluniță.

Vă oferim, de asemenea, următoarele servicii auxiliare:

  • Acoperirea tatuajelor vechi, inclusiv a lucrărilor nereușite efectuate de un alt master. Soluționăm chiar și cele mai dificile cazuri, atunci când pigmentul are o nuanță neplăcută și o formă inestetică, neuniformă.
  • Corecția machiajului semipermanent după masterul din studioul nostru sau după un alt master.
  • Îndepărtarea tatuajelor și a machiajelor semipermanente cu echipamente moderne și performante, cu o garanție de până la 98% de eliminare.

Indiferent de serviciul ales, vă garantăm calitate și condiții sterile. Echipamentul reutilizabil se sterilizează în trei etape în vederea respectării normelor și cerințelor. Consumabilele sunt de unică folosință și eliminate imediat după utilizare. Acele de unică folosință sunt deschise în prezența clientului.

Noi optăm pentru naturalețe și calitate. Vă doriți un rezultat care să vă depășească așteptările? Adresați-vă la Lbar. Serviciile noastre de micropigmentare vă sunt la dispoziție.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor