Visați la o piele curată fără tatuaje? Îndepărtarea tatuajelor cu laser – cea mai bună opțiune

Nu există o metodă mai eficientă și mai testată de eliminare a machiajului permanent sprâncene și a tatuajului decât cea cu laser. Indiferent de ce trebuie îndepărtat, fie machiajul permanent sprâncene, microblading, micropigmentarea buzelor sau un tatuaj vechi și decolorat. Un tatuaj vechi și estompat sau un tatuaj care nu vă mai place. Absolut în toate cazurile, machiajele permanente și tatuajele vor fi îndepărtate. În plus, nu veți simți niciun fel de disconfort. Procedura implică senzații minime de durere. În cazul unei sensibilități ridicate, se poate folosi un gel anestezic pentru îndepărtarea tatuajelor de dimensiuni mari
Totul decurge foarte ușor! Doar câteva minute o dată pe lună și, deja, după câteva ședințe de îndepărtare, veți deveni posesoare unui ten frumos, de o culoare naturală, fără nici o urmă de pigment sau vopsea.

Cheia succesului procedurii ține de echipament. Pentru îndepărtarea pigmentului, dermopigmentistul alege cea mai potrivită și mai eficientă opțiune de îndepărtare. Se poate folosi doar laserul sau combinarea metodei cu laser și remover în cazuri complicate. Aceasta depinde de vechimea, culoarea și intensitatea colorantului. Metodele de îndepărtare se pot suprapune și se pot completa reciproc. Însă rezultatul pozitiv este inevitabil.

Ce echipamente folosim

Laser cu neodim Medicalase Nano-Light 60 XL

Soluție Remover

În majoritatea cazurilor folosim laserul cu neodim. Este un aparat performant, profesional și de ultimă generație, care îndepărtează tatuajele și machiajele permanente, indiferent de adâncimea acestora. Astfel, cu ajutorul laserului cu neodim, se pot îndepărta cu succes machiajul permanent sprâncene, buze și pleoape, tatuajele alb-negru și colorate, cu cele mai bune rezultate posibile.

Solicitați o consultație gratuită

Vă vom spune numărul estimat de ședințe și costul cursului

Datele dumneavoastră nu vor fi transmise terților

Prețuri îndepărtare tatuaj și machiaj permanent cu laser

Numărul de ședințe depinde de adâncimea și de cantitatea pigmentului injectat în piele. Prețul pentru îndepărtarea machiajului permanent sprâncene, buze și ochi este fix. Tatuajul buzelor se îndepărtează cel mai adesea cu soluție Remover, nu cu laser. Tatuajele sunt evaluate individual, prețurile orientative sunt prezentate mai jos. Pentru a calcula costul exact, trimiteți-ne o fotografie pe WhatsApp la numărul +40 720 203 105.

Procedura

Îndepărtare cu laser, RON

Îndepărtare cu soluție, RON

Îndepărtare tatuaje până la 5 cm2 150  
Îndepărtare tatuaje 5-15 cm 250  
Îndepărtare tatuaje 15-20 cm 400  
Îndepărtare tatuaje mai mari de 20 cm от 450  
Îndepărtare machiaj permanent sprâncene 300 250
Îndepărtare machiaj permanent ochi 300 250
Îndepărtare machiaj permanent buze 300 250

Galerie foto – îndepărtare cu laser
înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Tehnician dermopigmentist Îndepărtare tatuaj și machiaj permanent

Igor

Specialist în cosmetologie cu laser. Experiență de peste 5 ani.

Aliona

Specialist în cosmetologie cu laser. Experiență de peste 5 ani.

Ksenia

Specialist în cosmetologie cu laser. PMU artist/dermopigmentist de top. Experiență de peste 5 ani.

Recenzii îndepărtare tatuaje cu laser

Mirela
5

Tatuajele sunt eliminate fără durere sau complicații. Mă bucur nespus de mult că m-am adresat aici. Cu siguranță recomand și voi spune și prietenelor mele despre studioul vostru.

Dana
5

Mi-am îndepărtat un tatuaj mare cenușiu de pe antebraț la acest salon. Metodele de îndepărtare a tatuajului m-au ajutat să scap de tatuaj după 9 ședințe! Mi-a plăcut foarte mult tehnicianul și studioul.

Ilinca
5

Cu siguranță, cel mai bun studiou din București pentru îndepărtarea tatuajelor vechi. Se află la o distanță mică de casa mea. Interiorul este modern și curat. Dar cel mai mult m-a impresionat calitatea serviciilor și tehnicianul. M-am adresat pentru a-mi îndepărta tatuajul sprâncenelor. Tehnicianul mi-a recomandat imediat numărul de ședințe (am avut nevoie de 8) și durata procedurii – aproximativ 8 minute. Procedura nu a fost deloc dureroasă, nici măcar nu a fost nevoie de anestezic. Deja după o săptămână de la prima ședință, am văzut rezultate vizibile. A 8-a ședință a fost doar profilactică, s-a eliminat culoarea palidă a pigmentului. Acum am scăpat de tatuaj, iar sprâncenele mele sunt mai groase și mai frumoase. Vă mulțumesc!

Crina
5

Acest studiou vă garantează un rezultat excelent. L-am testat personal și vi-l recomand. Prețuri adecvate, având în vedere nivelul ridicat de deservire. Tehnicieni cu experiență în îndepărtarea tatuajelor, proprietara este drăguță și dispusă de a răspunde întotdeauna la întrebări. Îndepărtarea micropigmentării a decurs mai bine decât mă așteptam. Sunt încântată.

Lăsați o recenzie

Răspunsuri la întrebări frecvente

 • Cât durează cursul de indepartare tatuaj cu laser în Bucuresti?

  Îndepărtarea cu laser include un curs de mai multe ședințe. Procedura se efectuează o dată în lună. Se poate face și mai târziu, dar se recomandă să nu se efectueze mai des decât o dată la 30 de zile. În caz contrar, pielea nu reușește să se recupereze, iar aceasta poate duce la apariția cicatricilor și a rănilor. Numărul de ședințe se stabilește de către tehnician după examinarea tatuajului și reacția acestuia la fasciculul laser. De asemenea, numărul de ședințe depinde de dimensiunea tatuajului și de culoarea acestuia. În medie, sunt necesare 6-8 ședințe.

 • Câte ședințe sunt necesare pentru îndepărtarea machiajului permanent sprâncene?

  Numărul de ședințe depinde de anumiți factori: de rezultatul dorit și de starea inițială a tatuajului. În cazul în care doriți să îndepărtați parțial pigmentul pentru a-l acoperi apoi sau să îndepărtați sprâncenele powder, 2-3 ședințe vor fi suficiente. Însă, dacă doriți să eliminați complet tatuajul sprâncenelor, sunt necesare cel puțin 4-6 ședințe.

 • Care este prețul îndepărtare tatuaje?

  Costul cursului depinde de numărul de ședințe și de dimensiunea zonei tatuajului. Consultați lista de prețuri.

 • Ce este mai eficient: îndepărtarea machiajului permanent sprâncene cu laser sau acoperire?

  Totul depinde de starea inițială a machiajului permanent al sprâncenelor. Cel mai adesea, acoperirea nu vă va ajuta să schimbați culoarea sau forma, în special dacă tatuajul este vechi sau a căpătat o nuanță nenaturală. În acest caz, acoperirea nu va avea niciun rezultat și va face ca înfățișarea să arate mai puțin naturală. Îndepărtarea cu laser este cea mai potrivită soluție în cazul în care doriți să eliminați parțial sau în totalitate machiajul permanent al sprâncenelor. După îndepărtarea tatuajului, puteți să vă faceți un machiaj permanent nou și frumos. Aceasta poate fi cea mai eficientă opțiune pentru un aspect drăguț și natural.

 • Care sunt caracteristicile îndepărtării cu laser?

  Îndepărtarea cu laser presupune folosirea unui aparat laser special. Acesta generează un fascicul care descompune pigmentul în particule. Apoi, particulele sunt eliminate în mod natural, fără niciun disconfort. În timpul procedurii, se simte o ușoară senzație de furnicături. Însă, datorită duratei scurte, senzația este nedureroasă. Îndepărtarea cu laser este considerată a fi cea mai progresivă și eficientă procedură din prezent. Nu există alte alternative care să garanteze un rezultat similar în ce privește efectul și siguranța.

 • Cum se desfășoară procedura și este dureroasă?

  Înainte de procedură, dermopigmentistul va curăța particulele keratinizate ale pielii din zona în care urmează să fie îndepărtat tatuajul. În continuare, se efectuează procedura, în timpul căreia vi se pune la dispoziție ochelari de protecție. Fiecare ședință nu durează mai mult de 10-15 minute, în funcție de zona tatuajului care urmează a fi îndepărtat. La finalul procedurii, zona poate fi tratată cu o cremă regenerantă și revitalizantă. Aplicarea acesteia depinde de reacția pielii, iar senzațiile de durere sunt minime. Aceasta se datorează faptului că fasciculul acționează doar asupra pigmentului. În timpul ședinței, pielea nu ajunge să se încălzească prea mult. Prin urmare, senzațiile dureroase sunt excluse. Totuși, dacă pielea este foarte sensibilă, tehnicianul va folosi anestezic.

 • Cum se vindecă pielea după procedură?

  Ca urmare a folosirii corecte a laserului și a setării corespunzătoare, nu este necesară o îngrijire ulterioară. Se recomandă să expuneți la minimum zona tatuată la îmbrăcăminte și la factorii externi. Evitați să vă aburiți pielea și să vă expuneți la lumina ultravioletă.

 • Cât de des trebuie efectuată procedura?

  Nu mai mult de o dată pe lună. Anume aceasta este perioada în care pielea are nevoie pentru a se vindeca și a se reface. La alegere, puteți îndepărta tatuajul la un interval mai lung – o dată la 2 luni sau chiar mai rar. Depinde de dorința clientului.

 • Este necesară pregătirea pentru procedură?

  Procedura nu necesită o pregătire specială. Trebuie doar să evitați să vă traumatizați pielea și să faceți băi de soare.

 • În ce cazuri nu se permite îndepărtarea cu laser?

  Nu se recomandă îndepărtarea cu laser dacă aveți răni, acnee sau inflamații în zona tatuajului. Se interzice procedura în cazul diabetului zaharat, al coagulării scăzute a sângelui, în timp ce se administrează fier și corticosteroizi, sau dacă suferiți de insuficiență venoasă cu diametrul mai mare de 0,5 cm.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor