Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Este oare prețul machiajului permanent justificat?

Desigur, când observați costul tatuajului, v-ați putea întreba: „De ce este stabilit acest preț?”, deoarece, probabil, ați întâlnit deja masteri care oferă servicii de câteva ori mai ieftine sau chiar la un preț semnificativ mai mare. Prețul procedurii de tatuaj include costurile complexe necesare pe care studioul trebuie să le investească lunar pentru a oferi o gamă de servicii de calitate. Vă vom prezenta modul în care se formează costul machiajului permanent.

Ce se include în prețul pentru procedura de micropigmentare

Administrând o afacere, prețul final al unui produs sau serviciu ar putea să includă o serie de taxe de diverse tipuri. Așadar, când beneficiați de un anumit material consumabil în cadrul unei proceduri, înțelegeți că noi l-am procurat pentru a fi pus la dispoziție și vi l-am oferit gratuit. Deci, ce este inclus în preț?

Calitatea rezultatului

Bineînțeles, aspectele cele mai importante pentru fiecare client sunt calitatea rezultatului și siguranța sănătății. Un rezultat bun este relevarea muncii competente a unui master profesional. Aici intervine experiența sa, înțelegerea și evaluarea procedurii pe o anumită zonă, aplicarea anumitei tehnici. Nu este suficient doar să cunoști cum să faci un tatuaj. Este esențial să înțelegeți ce tip de culoare s-ar potrivi la aplicarea machiajului și cum va arăta pe un anumit tip de piele. Deci este important de-a putea anticipa dinainte rezultatul în așa fel, încât acesta să fie perfect. Este absolut clar că toate acestea vin odată cu experiența.
Iar aceasta se formează nu doar prin aplicarea constantă, ci și prin perfecționare profesională continuă, participând la diverse cursuri de masterclass, evenimente și la fel prin studierea materialelor și echipamentului tot mai performant etc. Dezvoltarea implică investiții și bani, iar masterul se așteaptă ca în viitor acestea să fie rambursate. De aceea, plătiți în primul rând pentru a vă asigura că veți beneficia de un rezultat sigur, eficient și de calitate

Prețul pentru materialele consumabile

Toate consumabilele, achiziționate pentru fiecare persoană în parte, sunt incluse în prețul machiajului permanent. Printre acestea se numără nu doar pigmenți și ace de unică folosință, ci și șervețele uscate și umede, bețișoare și dischete demachiante din bumbac, bonete și botoșei de unică folosință, măști, cearceafuri, dezinfectanți și multe alte articole. De asemenea, în preț sunt incluse și consumabilele pe care clientul le poate folosi în studiou: produse de igienă, dulciuri etc.

Prețul echipamentului

De obicei, un echipament profesional de înaltă calitate, care să nu dezamăgească în timpul lucrului, costă o mulțime de bani. Costul pentru rambursarea acestuia, de asemenea, este parțial inclus în prețul tatuajului.

Cheltuieli pentru întreținerea localului

Pentru a vă putea simți confortabil în studioul nostru, am investit sume semnificative în amenajarea acestuia. În prețul procedurii de micropigmentare sunt incluse nu doar rambursarea costurilor, care au fost deja suportate, ci și cele pe care trebuie să le acoperim lunar: facturile la utilități etc.

Cheltuieli pentru salariile angajaților

Ne dorim ca nu doar clienții noștri să fie satisfăcuți de rezultat, ci și angajații noștri să fie mulțumiți de munca prestată. De aceea, oferim fiecărui angajat un salariu competitiv și decent. De fapt, aceasta ne și motivează să oferim serviciile de calitate pe care le solicitați.

De ce în cazul altor studiouri prețul este mult mai mic?

Evident, dacă prețul este mai mic, înseamnă că masterul a economisit bani pe anumite materiale. Aceasta este destul de riscant, deoarece economisirea privind calitatea consumabilelor, a echipamentelor și produselor de dezinfectare, precum și a echipamentului pentru micropigmentare prezintă riscul de a reduce nivelul de siguranță pentru sănătatea dvs. Iar acest lucru poate duce la obținerea unui tatuaj oribil, care vă poate dezamăgi, ca să nu spunem altceva. Adesea, prețurile mici la serviciile de micropigmentare sunt solicitate de masterii începători care nu au suficientă experiență. Rămâne la alegerea dvs. să decideți dacă sunteți dispusă să vă încredințați fața unui novice sau dacă totuși este util să achitai mai mult pentru acest serviciu, dar să obțineți 100% un efect perfect pe care vi l-ați dorit.

Un preț mai mare înseamnă mai eficient?

În timp ce prețul scăzut al machiajului permanent denotă anumite economii, un preț excesiv de mare indică faptul că proprietarul studioului vrea să câștige mai mulți bani. Acesta și este întregul secret.

Nu economisiți pentru efectuarea unui tatuaj.
Dar nici nu achitați prea mult, pentru a face economii la buget. Încredeți-vă doar în masterii profesionali, care vă pot transforma viața într-un adevărat vis, efectuând o muncă de calitate, fără a vă pune în pericol sănătatea și frumusețea.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor