Machiaj semipermanent alunita pentru un look modern

Tatuaj alunita este destinat femeilor curajoase care vor să-și accentueze feminitatea și frumusețea naturală. De fapt, o aluniță, în special în zona feței, este de mult timp considerată un simbol al demnității și atrage întotdeauna atenția asupra persoanei într-un mod adecvat. O mică aluniță pe gât, deasupra buzei sau pe obraz evidențiază și accentuează forma și conturul acestora. Veți deveni mult mai încrezătoare în sine! Machiajul semipermanent aluniță durează câteva minute, este o procedură complet nedureroasă și aduce beneficii uimitoare sub forma unui element care atrage atenția asupra aspectului dvs. Efectul se menține timp de 3 ani. Astfel, în tot acest timp, veți fi atrăgătoare, fermecătoare și vă veți îndrăgi pe voi înșivă.

Vă puteți face tatuajul unei alunițe:

 • 01.Pe orice zonă a feței
 • Sub ochi, pe obraz, în partea inferioară sau superioară a buzei – oriunde ați alege să tatuați alunița, aceasta va evidenția forma și va crea un accent atractiv
 • 02.Pe corp
 • Alunița poate fi tatuată pe orice porțiune a corpului: umăr, gât, zona abdomenului. O aluniță frumoasă va arăta naturală și seducătoare
 • 03.În zona decolteului
 • Machiajul semipermanent alunita vă va accentua silueta, va atrage privirea asupra dvs. și va face să vă simțiți și mai feminină
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – tatuaj alunita înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Machiaj semipermanent alunita preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Tatuaj alunita

20 de minute

150 RON

150 RON

Retus

20 de minute

50% din preț

50% din preț

Corecție după un alt master

20 de minute

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii micropigmentare alunita de la clientele noastre

Rodica Lupei
5

Mi-am făcut un tatuaj aluniță, mereu mi-am dorit un astfel de tatuaj pe obraz. Arată foarte natural și drăguț. Îmi place :-)

Leana
5

Ksenia, vă mulțumesc pentru lucrarea și rezultatul magnific. Alunița îmi creează emoții plăcute. Și soțului meu îi place foarte mult. Mulțumesc!

Anghelina
5

Salon încântător și master excelent. Deși esteticianul este o tânără, se simte deja o mare experiență profesională. Alunița tatuată în partea superioară a buzei are forma potrivită și culoarea naturală. Exact așa cum mi-am dorit!

Cristina
5

Soțului meu îi place mult alunița mea aplicată sub buza inferioară. Și eu sunt încântată de ea. Vă mulțumesc! Voi recomanda tuturor acest master!

Andrea
5

Încă de când eram mică, îmi doream o aluniță deasupra buzei ca cea a lui Cindy Crawford, arăta incredibil de superbă. În tinerețe, chiar mi-am desenat cu creionul ceva asemănător =) Însă acum mi-am permis să-mi tatuez o aluniță și mă bucur nespus de mult. Procedura a durat cel mult 10 minute, iar eu efectiv nici nu am avut timp să clipesc. Rezultatul este extraordinar. Culoarea se asortează perfect, este greu de distins dacă este un tatuaj sau o aluniță naturală.

Alina
5

O alegere extraordinară, nici nu credeam că este posibil. Mereu mi-am dorit să am o aluniță pe obraz. Iar prin tatuajul alunita am reușit să-mi realizez un vis de multă vreme. O mică aluniță mi-a făcut ca fața mea să arate mai drăguță și mai atractivă. Vă mulțumesc)

Răspunsuri la întrebări despre
micropigmentare alunita

 • În medie, până la 2,5-3 ani. Depinde de zona unde este aplicată alunița. În cazul în care alunița este adesea atinsă de haine (de exemplu, tatuajul a fost făcut pe umăr), rezultatul va fi vizibil pentru o perioadă mai scurtă de timp.

 • Cea mai răspândită zonă de aplicare a alunițelor – pe partea superioară sau inferioară a buzei. Totuși, o puteți face absolut în orice loc doriți. Masterul studioului va alege mărimea cea mai potrivită în funcție de forma feței sau a corpului dvs.

 • Nuanța este selectată individual în funcție de culoarea pielii. Culoarea standard este maro, în diverse nuanțe. Totuși, dacă aveți pielea închisă la culoare, puteți opta chiar pentru nuanța negru. Totul depinde de preferințele dvs. Cu cât pielea și părul sunt mai deschise, cu atât nuanța de pigment aleasă este mai deschisă, pentru ca astfel alunița să pară cât mai naturală.

 • Nu se recomandă să atingeți sau să traumatizați alunițele existente pe corp încă de la naștere, pentru a nu cauza leziuni.

Obțineți un tatuaj alunita și deveniți mai fermecătoare și mai seducătoare

În trecut, orice lucru dobândit sau primit prin ereditare făcea o persoană să se simtă specială. Iar unele semne din naștere, precum ar fi alunițele erau folosite pentru a citi viitorul sau soarta unei persoane. În secolele XVII – XVIII, alunița era considerată un simbol al seducției, bogăției și prosperității. În acea perioadă femeile își doreau să aibă o aluniță pe față, așa că foloseau mici extensii speciale. Astăzi, prezența unei alunițe pe față sau pe corp nu mai prezintă nicio semnificație secretă. Cu toate acestea, continuă să transmită același mesaj ca și acum câteva secole.

Ah, această aluniță...

Vă înșelați dacă considerați că alunița e doar un element neînsemnat. De fapt, o aluniță, tatuată în zona potrivită, în nuanța corectă, poate avea un rezultat extraordinar. Puteți personal să evaluați:

 • Tatuaj alunita contribuie la restabilirea simetriei faciale. Acesta va face ca fața să pară vizual proporționată.
 • Alunița accentuează aspectul. Și nu contează unde este aplicată: obraz, față, umăr, gât, decolteu, abdomen. O aluniță drăguță va capta cu siguranță atenția.
 • Alunița va distrage atenția de la orice imperfecțiune. Într-adevăr, aceasta poate deveni un element atractiv al aspectului dvs.

Probabil ați observat că majoritatea celebrităților au o aluniță pe față. La fel ca în trecut, aceasta seduce privirea. Multe vedete și-au făcut un tatuaj alunita. Așa că nu ezitați – dacă doriți să deveniți posesoarea unei alunițe îngrijite și faceți o programare pentru machiaj permanent la preț accesibil.

Etapele procedurii machiaj semipermanent alunita

Procedura respectivă durează cel mult 10-15 minute. Aici se include desenarea schemei și selectarea nuanței care se potrivește cel mai bine culorii pielii dvs. În realizarea acestei tehnice, schema este foarte importantă. Trebuie să vedeți cum va arăta alunița și dacă vi se potrivește în zona aleasă. Puteți modifica nuanța și dimensiunea. De îndată ce schema este aprobată, masterul efectuează tatuajul. Nu se administrează niciun anestezic în timpul procedurii. Din acest motiv, tehnica tatuaj alunita poate fi aplicată în cazul femeilor însărcinate și a mamelor tinere care alăptează.

Contraindicații

Vă rugăm să rețineți că tehnica machiaj permanent alunita are contraindicații. Este interzisă efectuarea procedurii în următoarele cazuri:

 • tumori maligne la nivelul pielii;
 • acoperirea aluniței naturale;
 • diabet zaharat insulino-dependent;
 • virusul imunodeficienței umane, SIDA;
 • epilepsie;
 • tulburări nervoase;
 • boli virale.

Vă recomandăm să amânați procedura pentru o altă zi în cazul în care nu vă simțiți bine, aveți febră sau hipertensiune arterială.

Micropigmentare alunita, parte a aspectului dvs. jucăuș

Nu contează câți ani aveți. O aluniță tatuată arată frumos și fermecător la orice vârstă. Aceasta se potrivește absolut tuturor femeilor cu orice tip de piele. Așadar, faceți un pas spre feminitate, spre afirmare și încredere în sine. Faceți-vă un machiaj semipermanent alunita la preț accesibil și experimentați toate beneficiile acestei oferte extraordinare.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor