Ce implică pentru Dvs. tatuajul sprancenelor?

Modalitatea de a vă modifica forma sprâncenelor? Sau de a va transforma aspectul printr-o accentuare plăcută a feței? Posibilitatea de a vă ascunde în mod eficient imperfecțiunile din zona sprâncenelor, care vă deranjează sau vă jenează? Oricare ar fi motivul, procedura de machiaj permanent sprancene vă poate ajuta în această situație. Iar totul poate fi realizat într-o oră și jumătate în atmosferă confortabilă într-un salon modern. Nu trebuie să aveți îndoieli. Tatuajul sprâncenelor este o procedură absolut nedureroasă și sigură. De fapt, studioul LBar depune toate eforturile pentru a vă garanta o deservire pe placul dvs. În primul rând, rezultatul final – sprâncene superbe, având o formă corectă, modernă, de nuanță naturală, potrivite pentru Dvs.

Alegeți-vă tehnica pentru tatuajul sprancenelor

Alegeți tehnica care vi se potrivește, iar noi ne vom asigura să fie realizată corespunzător

Puteți opta pentru micropigmentarea sprancenelor, dacă:

 • 01.Doriți să redați sprâncenelor o nouă formă
 • Tatuajul ajută la crearea formei corecte a sprâncenelor, ascunzând creșterea haotică și rebelă a firelor naturale de păr.
 • 02.Aveți nevoie să ascundeți imperfecțiunile
 • Cicatricile, urmele de acnee, psoriazisul și orice mici defecte vor deveni vizual absolut imperceptibile.
 • 03.Doriți o schimbare de look
 • Machiajul semipermanent sprancene creează un aspect frumos și delicat al feței. Fața arată fresh și bine îngrijită.
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – dermopigmentare sprâncene înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Lista de preturi: micropigmentare sprancene in Bucuresti

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare sprancene pudrat

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Microblading sprancene

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Micropigmentare sprancene fir cu fir in

1 oră 30 min.

800 RON

Micropigmentarea sprancenelor 3D/6D

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Tehnica parului

1 oră 30 min.

800 RON

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare până la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii tatuaj sprâncene în studioul
nostru de la clientele noastre dragi

Estera
5

local incredibil de superb. totul este perfect, exact cum trebuie: curat și frumos, toți sunt prietenoși și zâmbitori! aș vrea să mulțumesc în mod special artistului tatuator pentru înțelegere și răbdare și, cel mai important, pentru rezultatul foarte reușit. Am fost ascultată, masterul a înțeles din prima clipă ce îmi doresc și a ales nuanța perfectă! Într-adevăr, foarte tare.

Denisa
5

Mi-am făcut machiaj permanent la Xenia. Este extraordinar!

Daniela
5

Mi-am făcut micropigmentarea sprâncenelor la masterul Ksenia – impresii bune. Un artist drăguț care își cunoaște cu adevărat meseria și o iubește. Are o atitudine binevoitoare, procedura este nedureroasă, fără sângerare și fără cruste. Forma sprâncenelor a fost ușor modificată, acestea au devenit mai uniforme și au un aspect mai natural.
Recomand tuturor.

Camelia Dumitrescu
5

Curat, frumos și modern. Este un salon performant. Am achitat 600 RON pentru ședința de micropigmentare sprâncene. Poate fi găsit la un preț și mai ieftin, dar calitatea merită!

Maria
5

Micropigmentarea sprâncenelor cu adevărat îți transformă expresia feței, iar modul cum o face masterul Ksenia, nu am mai întâlnit la nimeni în București. Sprâncenele arată în mod îngrijit și fără strălucire țipătoare. Este ca și cum aș fi aplicat doar puțin fard de sprâncene! Și cel mai important lucru este că se menține pe timp îndelungat și nu costă scump! Poți să te bronzezi, să înoți în piscină și să faci baie, sprâncenele rămân mereu foarte frumoase.

Anastasia
5

Sunt foarte încântată de sprâncenele mele! Extrem de frumoase! Au un aspect foarte fin și natural! Vă mulțumesc!

Adela
5

La sprânceană aveam o cicatrice care mă irita. Multă vreme o acopeream, vopsind cu creionul, și chiar m-am obișnuit să mă tot uit în oglindă în timpul zilei pentru a vedea dacă nu cumva s-a șters machiajul. La necesitate foloseam din nou creionul. Însă acum, după ce mi-am tatuat sprâncenele, am devenit mai încrezătoare. Firește, de ceva timp aveam încă obiceiul să mă privesc deseori în oglindă și în mod obișnuit purtam în geantă creionul. Apoi, mi-am dat seama că nu mai era necesar, am realizat efectul benefic al machiajului permanent al sprâncenelor. Regret că nu am încercat să-mi fac mai înainte, totuși sunt foarte mulțumită că am făcut-o acum în studioul vostru.

Mihaela
5

Aș dori să vă împărtășesc recomandarea mea de a vă adresa la acest studiou pentru a vă face machiajul semipermanent al sprâncenelor. Sunt foarte încântată să o cunosc pe master, cu adevărat, este o profesionistă cu experiență. Am apelat pentru că voiam să termin lucrarea masterului meu precedent și am fost surprinzător impresionată de cât de diferite pot fi rezultatele. Este o specialistă foarte bună! Vă mulțumesc!

Răspunsuri la întrebări frecvente

 • Procedura poate fi considerată nedureroasă datorită aplicării anestezicului și inserției pigmentului în straturile superioare ale pielii. În timpul procesului poate fi simțită o ușoară senzație de furnicături.

 • De la 1 oră 30 min la 2 ore, în funcție de metoda aplicată. Aici se include consultația, elaborarea schemei și procedura propriu-zisă.

 • Da, cu condiția să nu folosiți anestezic, ceea ce este contraindicat femeilor însărcinate. În această situație, cea mai bună opțiune sunt sprâncenele powder. Restul tehnicilor se realizează doar folosind anestezic.

   

 • Tehnica este aleasă în funcție de preferințele dvs. Cea mai apreciată – tehnica powder, prin care se creează un ușor efect de ombre. Dacă doriți să adăugați volum sprâncenelor sau să le „desenați”, tatuajul cosmetic fir cu fir poate fi o soluție excelentă. Tehnica hybrid se potrivește persoanelor care își doresc sprâncene mai dese și cu o nuanță mai intensă.

   

 • Timp de 1,5-2 ani. Durata depinde de tipul și vârsta pielii, de stilul de viață, de calitatea îngrijirii tatuajului și de efectuarea corecției la momentul stabilit.

   

Tatuajul sprancenelor – o bună alternativă la machiajul zilnic

Nu există o opțiune mai eficientă și totodată accesibilă pentru machiajul de zi cu zi decât tatuajul.
După doar 1 oră 30 min de procedură, obțineți, timp de cel puțin 1 an, un machiaj semipermanent care se menține pe sprâncene indiferent de situație. Forma și culoarea rămân neschimbate, fața devine mai fresh, iar sprâncenele în sine arată moderne și minunate. O schimbare completă de look!
Micropigmentarea sprancene – analogul unor forme de tatuaj mai vechi. În acest scop se folosesc pigmenți pe bază de minerale, care se injectează în straturile superioare ale pielii. Aceasta este, în același timp, mai sigur și mai puțin dureros pentru Dvs. Pigmentul se descompune și se estompează treptat, fapt care permite fie a doua corecție pentru împrospătarea culorii, fie utilizarea unei alte tehnici sau a unei alte nuanțe de pigment. O soluție perfectă, atât pentru persoanele care doresc să experimenteze cu aspectul lor, cât și pentru acele care preferă să fie consecvente.

Care sunt beneficiile procedurii de micropigmentare sprâncene?

Procedura de tatuare oferă mai multe beneficii valoroase în același timp. În primul rând, este sigură. Atât timp cât sunt respectate cerințele de sterilitate, procedura nu prezintă absolut niciun risc. Mai mult, aceasta exclude reacțiile alergice, care pot apărea în timpul folosirii produselor cosmetice decorative.
Din punct de vedere estetic, tatuajul sprâncenelor:

 • contribuie la crearea unei forme frumoase, cu apexul, arcada și lungimea potrivite. O soluție excelentă pentru cei care au sprâncene asimetrice, defecte ale formei și grosimii;
 • face sprâncenele vizual mai ușor de aranjat, în special atunci când firele de păr rigide cresc haotic. Acestea vor fi mai puțin vizibile pe un fundal mai întunecat;
 • ascunde micile defecte din zona facială: cicatrici, urme de acnee, procese inflamatorii etc;
 • ajută să economisiți timpul dedicat machiajului și să vă simțiți încrezătoare oricând și oriunde.

Etapele procedurii de micropigmentare sprancene

Indiferent de tehnica aleasă, procedura începe cu elaborarea schemei. Masterul schițează modelul, apoi îl folosește temporar drept reper pentru a crea forma corectă, modernă și superbă a sprâncenelor. Schema este întotdeauna aprobată în comun cu clientul, aspect foarte important.

Ce este important să știți

 • Tatuajul sprâncenelor prezintă contraindicații. Printre acestea se numără diabetul zaharat insulino-dependent, bolile virale, epilepsia, SIDA, tulburările nervoase și stări generale de indispoziție. În timpul sarcinii și alăptării, se permite efectuarea tatuajului cu condiția să nu se folosească anestezic. Nu sunt contraindicații în perioada menstruației.
 • La alegerea tehnicii de micropigmentare, este important să se înțeleagă avantajele și dezavantajele acesteia. De exemplu, tehnica powder nu va ascunde lipsa firelor naturale de păr, spre deosebire de tehnica fir cu fir, al cărei scop principal este de a îngroșa sprâncenele prin trasarea suplimentară a firelor de păr. Cu toate acestea, tehnica fir cu fir nu va oferi același aspect natural ca și în cazul powder. Atunci când alegeți o metodă, este important să vă consultați cu masterul și, de asemenea, să priviți personal poze cu machiaj permanent pentru a decide ce vi se potrivește cel mai bine.
 • Nu sunt necesare măsuri speciale de îngrijire a pielii. Nu recomandăm aplicarea de unguente, creme sau produse speciale pentru a grăbi procesul de regenerare și vindecare. Vă sugerăm întotdeauna să vă lăsați pielea să se trateze de la sine – astfel va fi mai corect. Unicul produs care poate fi utilizat pentru a dezinfecta pielea, încă fragilă, este clorhexidina sau analogii acesteia.

Nu în zadar, machiajul permanent sprancene este extrem de preferat în întreaga lume. Este una dintre cele mai simple și mai accesibile modalități de a vă evidenția expresia feței, păstrând în același timp un aspect natural. Nu acceptați alte alternative! Dacă doriți să deveniți posesoarea unor sprâncene superbe, care își vor menține permanent aspectul, atunci tatuajul sprancenelor constituie cea mai bună soluție.
În continuare, masterul începe procedura. După prima etapă, se aplică un anestezic în scopul diminuării durerii și înroșirii pielii. Se continuă procesul până când se obține rezultatul perfect. La finalizarea ședinței, masterul vă va oferi sfaturi privind îngrijirea machiajului și va face o programare pentru corecție.

Corecția este considerată o etapă necesară în tatuajul sprâncenelor. Aceasta ajută la îndepărtarea defectelor care pot apărea pe măsură ce pielea se recuperează; se poate adăuga intensitate culorii și, dacă este necesar, forma sprâncenelor poate fi remodelată (de exemplu, puțin mai lungi sau mai late). Oferind rezultate excelente, corecția prelungește efectul tatuajului. Astfel vă puteți bucura, cel puțin 1 an, de tatuaj sprancene pret accesibil. Cel mai potrivit moment pentru corecție este la 30-40 de zile după prima ședință.

 

Contact

Crearea si promovarea site-urilor