Micropigmentare sprancene pudrat – cea mai eficientă soluție

Cât timp petreceți zilnic pentru a vă machia sprâncenele? 10 minute? 20 de minute? Noi vă putem ajuta să vă creați obiceiul de vă ocupa timpul cu alte activități importante și preferate, decât machiajul. Și, totodată, să vă mențineți sprâncenele perfect îngrijite. E atât de simplu! Optați pentru sprâncene efect pudrat și veți realiza că ați ales cea mai bună soluție pentru Dvs. În fond, tehnica respectivă nu doar vă oferă sprâncene elegante și feminine, ci vă transformă întregul look. Veți deveni mai încrezătoare în sine și nu va mai fi necesar pentru o perioadă să procurați produse cosmetice pentru sprâncene.

Micropigmentare sprancene efect pudrat poate fi cea mai bună opțiune, dacă

 • 01.Doriți o schimbare de look
 • Micropigmentarea powdering conferă sprâncenelor un contur frumos și delicat, fără forme aspre și culori intense. Nuanța fină a sprancenelor redă privirii un aspect proaspăt și bine îngrijit.
 • 02.Doriți să fiți elegantă
 • Tatuajul semipermanent al sprancenelor efect pudrat – trendul din ultimii ani. Alegere stilată a celor care sunt pasionați de modă în industria frumuseții și care doresc să o urmeze.
 • 03.Doriți să ascundeți imperfecțiunile
 • Micile cicatrici și defecte, decolorarea rapidă a părului natural la soare – orice tip de imperfecțiune va fi vizual ascunsă și nu vă va mai provoca disconfort.
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – micropigmentare sprancene powder înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Lista de preturi: micropigmentare sprancene powder in Bucuresti la LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare sprancene pudrat

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Retus

1 oră.

200 RON

300 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare până la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii micropigmentare sprancene powder de la clientele noastre dragi

Gabriela
5

artistul tatuator preferat! Mi-am făcut machiajul permanent sprâncene în tehnica powder și corecție, iar mai târziu micropigmentare ochi eyeliner. fiecare vizită la salon este ca o adevărată sărbătoare. nici un pic de durere, rapid și plăcut :-) Le recomand cu încredere tuturor celor care își doresc un tatuaj superb.

Ileana
5

în sfârșit m-am decis la micropigmentarea sprâncenelor, am ales sprâncene pudrate. E extraordinar! Ksenia, sunteți genială! totul e minunat, delicat, nuanța – exact ce mi-am dorit.

Georgiana
5

Ksenia, sunteți un estetician minunat! aveți mâini de aur! le oferiți femeilor mai multă frumusețe! MULȚUMESC!

Felicia
5

m-am decis pentru prima dată la micropigmentare sprâncene! Am căutat mult timp un master și am găsit-o pe Ksenia. Nu regret deloc și mă bucur foarte mult că am apelat la ea! Este un artist profesional! mi-am făcut sprâncene pudrate – efectul este elegant, îngrijit, fără formă aspră și nuanță înțepătoare. Pentru mine era important ca sprâncenele să aibă un aspect natural. Am obținut ceea ce mi-am dorit.

Marina
5

Uau! De fapt, nici nu m-am așteptat ca va fi atât de superb. Masterul Ksenia are multă experiență și este o mare profesionistă. Recomand tuturor!!!!

Elisabet
5

În timp ce călătoream prin Europa, întâmplător, în București am văzut un mesaj publicitar pentru machiaj permanent la acest studiou. Mi-au plăcut atât de mult lucrările realizate de master, încât am decis imediat să mă programez la o procedură! Sprâncenele efect pudra arată superb. Nu am mai întâlnit în altă parte asemenea lucrări uluitoare! Voi rămâne deocamdată aici, pentru a urma procedura de retuș și apoi voi pleca în călătoria mea planificată, dar deja cu sprâncene noi :-)

Ecaterina
5

Master minunat, studiou comod și confortabil. Se remarcă foarte bine curățenia și atitudinea acesteia, echipament steril. Totul este la un nivel înalt, nu sunt prea multe studiouri ca acesta în București, unde poți să-ți încredințezi fața fără rețineri pentru siguranța proprie. Îndeosebi, aș vrea să menționez rezultatul procedurii. Sprâncenele pudrate arată în mod superb. Nu au strălucire țipătoare, dar sunt vizibile. Inițial, culoarea este mai intensă, dar după câteva luni capătă o nuanță mai deschisă și mai naturală. Arată extrem de frumos! Sunt foarte mulțumită de master. Evident că este profesionistă în toate procedurile. Din acest motiv, intenționez să mă adresez la ea și pentru tatuarea pleoapelor.

Ana
5

Vă mulțumesc foarte mult pentru aceste sprâncene excelente. Nu m-aș fi gândit niciodată că micropigmentarea sprâncenelor cu efect pudrat ar putea arăta atât de frumos și de natural. Este ca și cum ți-ai farda puțin sprâncenele, iar efectul nu dispare, ci se menține zi de zi. A fost o plăcere s-o cunosc pe master și sunt sigură că mă voi întoarce aici în mod repetat.

Răspunsuri la întrebări frecvente

 • Tehnica powder sprancene este considerată ca fiind cea mai nedureroasă, datorită unei minime traumatizări a pielii și pulverizării pigmentului. Anestezicul poate fi folosit sau nu, în timpul procedurii, fapt pentru care micropigmentarea cu efect pudrat este singura tehnică oferită femeilor însărcinate sau tinerelor mame care alăptează.

 • Tehnica micropigmentare sprancene efect pudrat nu are restricții. Se permite aplicarea acesteia la toate femeile de orice vârstă și cu orice tip de piele.

 • În cazul tatuajului, pigmentul este turnat, în timp ce la sprâncenele powder se aplică prin tehnica de pudrare. Prin urmare, diferența de efect este vizibilă – sprâncenele pudrate arată mai natural și mai delicat.

 • Totul depinde de preferințe și de scopul propus. Sprâncenele efect pudrat conferă un aspect natural și nu necesită crearea unor limite clare ale formei acestora. Totuși, pulverizarea devine un fond de ten pentru firele de păr naturale. În cazul în care vă doriți o formă definită, care se creează de master, este mai bine să alegeți tatuajul într-o altă tehnică.

De ce tehnica powder sprancene este considerată cea mai cunoscută în lume?

Tatuajul sprâncene powdering este, într-adevăr, cel mai popular și accesibil la nivel mondial. Se datorează aspectului sprâncenelor după ședință. Acestea își păstrează frumusețea și naturalețea – la prima vedere este dificil de remarcat că sprâncenele sunt tatuate. Arată asemenea unui machiaj de calitate, care a fost aplicat cu ajutorul unor farduri sau creion. Sprâncenele își păstrează forma, masterul doar le corectează prin crearea liniilor clasice corecte pentru a elimina asimetria și a le da un aspect uniform.

Beneficii tehnica powder sprancene

Această tehnică se potrivește absolut tuturor. Dacă doriți să deveniți posesoarea unui tatuaj frumos, optați pentru sprancene powder. Indiferent de vârstă, de tipul de piele sau de culoare, tehnica este complet universală. Chiar și în cazul tenului gras, pentru care microbladingul este contraindicat, rezultatul micropigmentare sprancene efect pudrat arată excelent. Această tehnică prezintă, de asemenea, următoarele beneficii:
rapiditate în realizare și efect de lungă durată. Procedura durează cel mult 1 oră 30 min, inclusiv consultația și elaborarea schemei. Efectul este vizibil pentru o perioadă de la 1 la 2 ani;
lipsa disconfortului în timpul procedurii de micropigmentare sprâncene powder, datorită inserției pigmentului în straturile superioare ale pielii;
excluderea reacțiilor alergice prin utilizarea unor pigmenți hipoalergenici speciali pe bază de minerale.
Sprâncenele efect pudrat vă permit să economisiți mult timp la aplicarea machiajului zilnic. Oriunde v-ați afla și orice activitate ați efectua, sprâncenele dvs. vor arăta bine îngrijite și superbe. Cel mai important este că această tehnică de micropigmentare exclude formele rigide și culorile intense care erau în vogă acum 20 de ani. Prin urmare, machiajul permanent nu îngreunează privirea sau înfățișarea și nu necesită fardarea continuă a genelor și sprâncenelor pentru a arăta armonios.

Etapele procedurii de micropigmentare sprancene efect pudrat

Pentru început, masterul vă oferă o consultație privind aspectele care vă interesează. Pigmentul este selectat individual în funcție de tipul de culoare. La necesitate, masterul poate combina doi sau trei pigmenți pentru a obține nuanța ideală. În continuare:

 1. Se elaborează schema. Aceasta va permite nu doar clientului să vadă forma sprâncenelor și să facă ajustări dacă este cazul, ci și masterul va putea să respecte cu strictețe limitele și liniile indicate pentru a menține proporțiile corecte.
 2. Inițierea procedurii. De menționat că masterul nu va administra anestezic înainte de începerea procedurii de micropigmentare. Aceasta nu este necesar, întrucât în cazul sprâncenelor powder pielea este minim traumatizată. După prima etapă se aplică un anestezic suplimentar pentru a diminua durerea în timpul procesului ulterior de inserție a pigmentului și pentru a elimina înroșirea și inflamarea, reacții normale ale pielii.
 3. Finalizarea procedurii. Masterul vă va oferi sfaturi privind îngrijirea machiajului și va face o programare pentru corecție, care se recomandă la 30-45 de zile după prima ședință.

Despre corecție

Pentru a obține un rezultat complet, folosind tehnica powder sprancene cu efect de lungă durată este obligatorie efectuarea unei corecții. Puteți renunța la această procedură, însă trebuie să rețineți că:

 • în timpul procesului de cicatrizare a pielii, pigmentul produce diferite procente de nuanțe, în funcție de individualitatea organismului. Acestea pot fi de 100% sau de 20%. Corecția va contribui la saturarea sprâncenelor cu culoare și îi va conferi nuanța dorită;
 • în timpul procesului de regenerare a pielii și de eliberare a pigmentului, se pot forma mici imperfecțiuni, care pot deveni vizibile. Corecția sprâncenelor powder va elimina această problemă, acoperind defectele minore;
 • corecția prelungește efectul prin introducerea repetată a pigmentului în piele.

Despre îngrijirea pielii după ședința de micropigmentare

Îngrijirea pielii nu necesită anumite măsuri speciale. Nu recomandăm aplicarea de unguente sau creme pentru a favoriza recuperarea cât mai rapidă a pielii, deoarece considerăm că aceasta ar trebui să se vindece de la sine. Totuși, pentru siguranța și prevenirea infectării, recomandăm utilizarea clorhexidinei sau a unui produs analog în primele câteva zile. Îngrijirea implică:

 • evitarea expunerii directe a sprancenelor pudrate la razele ultraviolete, inclusiv când vizitați solariul. Este important, ca timp de o lună, în perioada de recuperare a pielii, să vă protejați sprâncenele de soare cu ajutorul unei pălării, bonete, ochelari sau folosiți o cremă de protecție solară SPF40+;
 • evitarea aburirii pielii: nu se permite să mergeți la saună, la piscină sau să faceți baie fierbinte;
 • spălarea cu apă călduță și produs de curățare delicat: apă micelară sau săpun lichid cu un nivel de PH scăzut;
 • evitarea oricărei intervenții fizice asupra sprâncenelor. Nu se permite scărpinarea, masarea sau încercarea de a îndepărta pielea descuamată.

Rezultatul final și durata în care efectul tatuajului va fi vizibil depind de cât de corect sunt respectate aceste recomandări.

Micropigmentare sprancene efect pudrat – tehnica Nr. 1 în întreaga lume

Tehnica de micropigmentare sprancene efect pudrat nu are echivalent. Aceasta este unica modalitate de a beneficia de sprâncene superbe și naturale, pentru a vă accentua, a întineri și a transforma vizual fața. Chiar și firele de păr dense sau dezordonate vor arăta mult mai estetic grație unui fundal frumos. În acest fel, veți economisi considerabil din timpul și banii necesari pentru machiajul zilnic al sprâncenelor.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor