Ați făcut deja o programare pentru retus micropigmentare sprancene, ochi, buze?

Nu neglijați această oportunitate. De fapt, corecția tatuajului este considerată întotdeauna a doua etapa obligatorie și importantă a tuturor procedurilor de micropigmentare. Deși retușul nu durează mai mult de 30-60 de minute, rezultatul depășește toate așteptările. Efectiv, prin corecție nu doar că se finisează tatuajul sprâncenelor, al buzelor sau al ochilor, dar i se conferă culoare, nuanță, formă și se elimină orice imperfecțiune care poate apărea în momentul regenerării pielii. Cu siguranță, corecția prelungește durata efectului, întrucât în timpul proceduri respective pigmentul este introdus din nou în piele. Prin urmare, datorită retușului, durata efectului tatuajului se va menține cu șase luni sau chiar un an mai mult.

Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – retus micropigmentare sprancene, ochi, buze înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Corectie micropigmentare preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Retus micropigmentare sprancene

1 oră

200 RON

300 RON

Retus micropigmentare buze

1 oră

200 RON

300 RON

Retus micropigmentare ochi (pleoape)

1 oră

200 RON

300 RON

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii corectie de la clientele noastre

Elena
5

Ksenia, vă mulțumesc pentru că sunteți și creați așa lucrări! Este un artist tatuator minunat. Se descurcă chiar și în cele mai dificile cazuri, precum este al meu. Mi-am efectuat corecția sprâncenelor, mi-am modificat forma și le-am vopsit. Acum sprâncenele mele arată uimitor de frumos. Sunt foarte încântată. Iată ce înseamnă a fi profesionist.

Fiona
5

Mă bucur că am găsit acest studiou. Mi-am făcut mai înainte un machiaj permanent, iar culoarea s-a estompat complet. Aici m-am adresat pentru retuș, este superb. Îmi place foarte mult. Sper ca efectul să dureze o perioadă lungă de timp.

Grațiela
5

Vă mulțumesc pentru corecția după micropigmentarea sprâncenelor. A fost la fel de rapid și de frumos. Este minunat!

Ina Ursu
5

Mi-am făcut corecția după micropigmentare ochi eyeliner în urma procedurii efectuată la un alt master. Muncă și rezultate complet diferite. Corecția efectuată la Xenia mi-a creat un eyeliner mult mai frumos. Contur fin, îmi place enorm.

Paulina
5

A fost bine că m-am programat imediat pentru retuș. Atunci când mi-am făcut tatuajul, culoarea era strălucitoare, așa cum mi-am dorit. Însă, după 2 săptămâni, nuanța tatuajului s-a deschis considerabil și a devenit plictisitoare – masterul m-a informat despre aceasta. În schimb, după corecție, culoarea a revenit la normal, iar după vindecare a rămas aceeași, doar puțin mai deschisă. Masterul este pricepută în toate aspectele. Este o persoană plăcută, iar calitatea serviciilor este de primă clasă.

Ecaterina
5

Dragelor, vă recomand să vizitați acest studiou. Aici lucrează un master extraordinar, cu experiență. Mi-am făcut corecția machiajului permanent al sprâncenelor. Îmi place enorm, arată mult mai bine decât tatuajul realizat la masterul precedent. Xenia, sunteți minunată. Vă mulțumesc!!!

Olga
5

Ambele proceduri, atât procedura de bază pentru machiajul semipermanent buze, cât și corecția tatuajului buze au decurs foarte bine. Îmi place efectul 150%. Esteticianul este minunat!

Arzu
5

Deși tatuajul nu a fost făcut în acest studiou, m-am adresat aici la o lună după procedura inițială pentru a-mi face corecția machiajului. Masterul nu a refuzat și a fost suficient de prietenoasă pentru a-mi oferi ajutor. Vreau să spun că după retuș, sprâncenele arată mult mai superbe, nuanța a fost foarte bine aleasă și chiar și forma a fost modificată. Totul este excelent.

Răspunsuri la întrebări despre retus

 • Corecția se recomandă după toate tehnicile și zonele micropigmentate. Excepție poate fi doar tatuajul ochi (pleoape), deoarece se realizează cu pigment negru și este, de asemenea, mai puțin expus la influențe din exterior care pot afecta descompunerea și eliminarea treptată a pigmentului.

 • Termenul ideal pentru corecție este la o lună de la prima ședință. Anume în această perioadă se consideră că pielea deja s-a recuperat  și că pigmentul poate fi reintrodus. De menționat că prețul serviciului în această perioadă este de 50% din prețul primei ședințe. În continuare, prețul procedurii de corecție este de 100% din costul acestei tehnici.

 • Costul este de 50% din prețul primei ședințe în cazul în care corecția este efectuată la 30-45 de zile de la prima procedură. Ulterior, corecția va costa 100% din prețul tehnicii respective.

 • Retușul este necesar în cazul în care forma, culoarea tatuajului trebuie să fie îmbunătățite sau dacă este nevoie să se corecteze imperfecțiunile formate local. În orice caz, chiar dacă nu va fi necesar nimic de corectat, retușul va fi ca o „profilaxie” în scopul prelungirii duratei de vizibilitate a efectului. Cu toate acestea, corecția nu este obligatorie pentru tatuajul ochilor. În schimb, este importantă în cazul micropigmentare sprancene efect pudrat.

Importanța și caracteristicile corecției tatuajului

Multe doamne renunță la corecția machiajului semipermanent, deoarece consideră că rezultatul după vindecare este complet satisfăcător. Însă, după 6 luni sau un an, efectul se atenuează vizibil, ceea ce ar putea provoca emoții negative și s-ar putea considera că masterul nu a fost suficient de profesionist sau că s-au folosit materiale consumabile de calitate inferioară. În realitate, motivul adevărat este că nu s-a făcut corecția. Procedura durează de două ori mai puțin și costă 50% din prețul inițial, dar beneficiile sunt de trei ori mai mari.

De ce este necesar retușul tatuajului?

Indiferent de tehnica sau de zona în care se efectuează micropigmentarea, corecția oferă următoarele beneficii:

 • Corectează imperfecțiunile minore. De exemplu, spații libere, pete mai deschise, culoare neuniformă, lacune – orice defecte care pot apărea în perioada de vindecare a pielii.
 • Ajută la modelarea formei. De exemplu, sprâncenele pot fi făcute mai late sau mai lungi, conturul buzelor mai pronunțat, iar modelul eyeliner ochi mai lung și mai ridicat în partea superioară.
 • Redă luminozitate nuanței. În timpul retușului, se poate folosi aceeași nuanță precum cea aplicată anterior sau se poate opta pentru o culoare puțin mai pronunțată. De exemplu, puteți modifica buzele roz deschis într-un roz intens sau puteți obține sprâncene mai întunecate.
 • Prelungește efectul prin introducerea repetată a pigmentului. Datorită corecției, efectul tatuajului va rezista suficient de mult timp.
 • Finisează complet look-ul ales la procedura inițială. Tatuajul va dobândi aspectul final și va oferi bucuria beneficiilor evidente.

Când trebuie efectuat retușul și cum se realizează acesta

Imediat după prima ședință, masterul alege cea mai potrivită dată și face programarea pentru corecție. De obicei, aceasta se efectuează la 28-35 de zile de la procedura inițială. Vă recomandăm să respectați acest interval de timp, deoarece este considerat cel mai potrivit pentru efectuarea corecției după micropigmentare.
Atunci când vizitați masterul pentru retuș, procedura nu este diferită de cea efectuată anterior. Unica diferență constă în durata și intensitatea de colorare. Cel mai adesea, dacă nu este necesar să se modifice culoarea, masterul va umple cu pigment doar spațiile goale ale zonei micropigmentate pentru a elimina imperfecțiunile minore. Însă în cazul în care întreaga zonă trebuie corectată, atunci pigmentul este injectat în întregime. Totul depinde de fiecare situație în parte și se discută înainte de corecție. Masterul evaluează aspectul machiajului semipermanent sprâncene, pleoape sau buze, propunând cea mai potrivită soluție pentru a obține în cele din urmă un rezultat excelent și natural.

Cum se vindecă pielea după retus? Necesită îngrijire specială?

Din moment ce v-ați făcut machiajul permanent în studioul nostru, ați realizat deja cât de rapid și fără probleme se vindecă pielea după micropigmentare. Vă garantăm că procesul de vindecare după corecție este practic același. De asemenea, este important modul în care s-a executat tatuajul, dacă a fost afectată întreaga zonă micropigmentată sau doar o parte a acesteia. Totuși, în timpul retușului, pigmentul este inserat în straturile superioare ale pielii, așadar în principiu este nedureros, iar pielea se vindecă rapid și fără complicații.
Pentru îngrijirea pielii, masterul va recomanda doar clorhexidina sau un produs analog pentru dezinfectarea acesteia. Nu este necesară o îngrijire specială, folosind diverse unguente și produse de vindecare.

Ce probleme pot apărea dacă nu se efectuează corecția machiajului permanent?

În general, la efectuarea procedurii micropigmentare sprancene, în special în tehnica powder, masterul inserează pigmentul în straturile superioare ale pielii. Astfel, se poate observa cum este absorbit pigmentul de către organism, ce fel de nuanțe produce. Nuanța poate fi de 90-100% sau de 20%. Înainte de corecție, de obicei, masterul cu experiență analizează aspectul tatuajului și introduce din nou pigmentul, însă puțin mai adânc. Prin această metodă, se poate obține un efect estetic maxim și natural. Prin urmare, dacă nu se efectuează corecția, cantitatea mică de pigment rămasă în piele după prima ședință, va face ca vizibilitatea efectului să dispără în 4-6 luni.
De fapt, corecția prelungește durata de menținere a efectului. Dacă nu se realizează această procedură, nu se poate aștepta ca rezultatul machiajului semipermanent să dureze între 1,5 și 2 ani. Aceasta este valabil îndeosebi pentru persoanele cu pielea grasă. Grăsimea subcutanată respinge și elimină pigmentul mult mai repede, motiv pentru care retușul poate fi necesar la șase luni de la corecția precedentă.
Corectarea tatuajului este considerată o procedură ieftină, dar foarte benefică și accesibilă. Se recomandă să fie efectuată ca a doua ședință esențială de micropigmentare. În acest fel, veți descoperi toate avantajele machiajului permanent și vă veți putea beneficia pentru o perioadă mai lungă de timp.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor