Tatuaj pleoapa superioara/inferioara: privire expresivă fără machiaj

Tatuajul pleoape este radical diferit de conturul clasic prin modul de executare și efectul asupra ochilor. Spre deosebire de tatuajul contur ochi, în cazul procedurii micropigmentare pleoape pigmentul se introduce exclusiv pe linia de creștere a genelor. Conturul subțire nu este foarte vizibil, însă nu necesită aplicarea zilnică a rimelului pentru un look armonios, ci conferă vizual genelor intensitate și lungime. De aceea, machiajul permanent al ochilor în tehnica tatuaj pleoapa superioara/inferioara este foarte solicitat în rândul femeilor care doresc să arate bine îngrijite, fără a fi necesar folosirea suplimentară a produselor cosmetice. Rămâne la alegerea dvs. să decideți ce tatuaj eyeliner vi se potrivește cel mai bine. Puteți opta pentru eyeliner clasic cu extensia conturului la nivelul pleoapei sau cu o umbrire fină.

Machiaj permanent pleoape – cea mai bună oportunitate:

 • 01.Timp de 1 oră
 • Veți obține un contur perfect, care se potrivește oricărei forme a ochilor, printr-o procedură nedureroasă
 • 02.Durata 2 ani
 • Veți arăta bine îngrijită și frumoasă fără a fi necesar să aplicați rimel și alte produse cosmetice
 • 03.24/7
 • Veți fi mai încrezătoare în sine și seducătoare prin gene lungi și privire pătrunzătoare
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – tatuaj pleoapa superioara/inferioara înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Micropigmentare pleoape preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare ochi (pleoape)

1 oră

400 RON

600 RON

Retuș

1 oră

200 RON

300 RON

Corecție după un alt master

1 oră

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare până la 1 an

1 oră

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii machiaj semipermanent pleoape de la clientele noastre

Veta
5

Repede și calitativ. Ședința a durat aproximativ o oră, fără nicio durere. Chiar am reușit și să mă relaxez. Când m-am privit în oglindă, am fost foarte surprinsă. Fața nu s-a schimbat, conturul este aproape invizibil, dar înfățișarea este mai luminoasă, mai frumoasă. Îmi place foarte, foarte mult. Xenia, vă mulțumesc. Cu siguranță mă voi adresa din nou.

Teodora
5

Artist tatuator extraordinar și studiou minunat. Contur fin, frumos și fără durere.

Sabina
5

Conturul pleoapelor înfrumusețează ochii și chiar modifică ușor forma. Ochii arată bine îngrijiți și frumoși chiar și fără machiaj. Ksenia este un master minunat, există puțini artiști asemenea ei. Le recomand acest studiou tuturor. Acum am devenit o clientă fidelă.

Rada Dascălu
5

Mi-a plăcut foarte mult micropigmentarea pleoapelor. Ochii au devenit vizual mai mari, genele mai întunecate și, cel mai important, nu mai trebuie să aplic rimel. Arată frumos fără machiaj. Super! Xenia, vă salut și vă mulțumesc mult.

Elena
5

O lucrare excelentă, toți prietenii mei au apreciat tatuajul ochilor mei. Tuturor le place, dar mie și mai mult!

Denisa
5

Micropigmentarea pleoapelor a fost cea mai bună decizie a mea și nu regret deloc. Ochii mei au devenit mai expresivi, iar genele – mai lungi și mai întunecate. Dacă îți faci extensii de gene sau vopsire, nici nu va mai fi necesar alte produse cosmetice. Ochii vor arăta întotdeauna machiați, iar fața va avea un aspect expresiv și natural.

Ștefania
5

Ksenia, vă mulțumesc pentru măestrie și pentru conversația noastră plăcută, precum și pentru ceaiul cald. Mi-a plăcut salonul LBar – curat și modern. Sunteți o specialistă excelentă și cu experiență. Cu siguranță, le voi vorbi cunoștințelor mele despre Dvs.

Ninela
5

Ce studiou și master excelent, sunt foarte încântată! Nu este prima dată când îmi fac tatuaj contur pleoape, dar e prima oară când sunt atât de satisfăcută de rezultat! Este evidentă diferența lucrărilor realizate de masterii precedenți și de Ksenia. O abordare complet diferită a muncii! în procesul vindecării nu au existat deloc cruste, nu am simțit durere sau disconfort. Rezultat foarte minunat.

Răspunsuri la întrebări despre micropigmentare pleoape

 • Acestea se deosebesc prin tehnica de realizare și aspectul final. În cazul efectuării tatuaj eyeliner clasic pigmenții sunt injectați aproape de zona sau nivelul de creștere a genelor și mai sus, în funcție de lățimea aleasă a conturului. Iar la aplicarea tatuajului contur pleoape, pigmenții se introduc chiar de-a lungul liniei de creștere a genelor, în acele spații unde firele de păr nu cresc. Astfel, întreaga linie este pigmentată, iar ca rezultat ochii par mai mari, iar genele mai lungi.

 • Procedura este sigură. În procesul lucrului, masterul cu experiență întinde pleoapa, care apoi este ușor răsucită și fixată. În așa mod, se exclude orice risc de pătrundere a pigmenților sau acului în membrana mucoasă a ochiului. Mai mult, chiar dacă clienta ar dori să clipească în timpul procedurii, acest lucru nu va fi posibil. De aceea, temerile și îndoielile privind tatuarea conturului pleoape pot fi complet înlăturate.

 • Nu. Procedura nu este însoțită de durere datorită utilizării unui anestezic inițial și auxiliar. Ca urmare, se exclud senzațiile de durere, precum inflamarea și înroșirea accentuată a pielii.

 • Până la 2 ani. Depinde de factori, precum tipul de piele și stilul de viață. La persoanele vârstnice și cu pielea uscată, efectul se va menține mai mult decât la cele tinere și cu pielea grasă.

Alegeți să deveniți și mai frumoasă! Obțineți un tatuaj permanent eyeliner

Tatuajul pleoapelor este o tehnică unică. Nu există o metodă alternativă care să ofere același efect. Iar întregul secret constă în faptul că pigmenții sunt inserați de-a lungul zonei de creștere a genelor, astfel spațiul dintre ele fiind completat. În acest mod, linia de creștere a genelor capătă o culoare omogenă, iar genele devin vizibil mai intense la culoare și mai lungi. Aceasta este o variantă excelentă în cazul în care doriți ca genele dvs. să arate machiate, fără a fi folosit rimel. Tatuajul cosmetic semipermanent pleoape este conceput nu doar pentru a vă garanta un aspect estetic, ci poate, de asemenea, să îmbunătățească viața fiecărei femei. Fără îndoială, aceasta implică economisirea evidentă atât a timpului dedicat machiajului zilnic cât și a banilor rezervați pentru procurarea produselor cosmetice necesare.

Ce este important să știi despre tatuajul pleoapelor

Înainte de a face o programare pentru procedura respectivă, vă recomandăm să vă familiarizați cu aspectele importante ale tatuajului pleoapa superioara/inferioara.

Etapele procedurii de micropigmentare pleoape

Tatuaj pleoape – unica tehnică de machiaj permanent al ochilor în care nu se elaborează nicio schemă. Pur și simplu nu este nevoie de aceasta. Masterul prelucrează întreaga lungime a zonei de creștere a genelor. Singura excepție de folosire a schemei poate fi atunci când se alege extinderea vârfului conturului deasupra pleoapei.
Înainte de procedură, esteticianul va aplica o cremă anestezică, după care se așteaptă 10-20 de minute pentru a se diminua sensibilitatea. În continuare se va aplica tatuajul. Este important de menționat că în cazul tatuajului realizat în această tehnică se folosește pigment negru intens. În timpul procedurii se utilizează un anestezic auxiliar. Acesta acționează foarte rapid în doar câteva minute. Anestezicul diminuează înroșirea pielii și eventualul disconfort. La finalul procedurii, masterul vă va oferi sfaturi privind îngrijirea pielii și va recomanda data potrivită pentru corecție.

Despre corecție

Corecția nu este considerată obligatorie în tatuarea pleoapelor. Totuși, este utilă în cazul în care aveți nevoie să saturați conturul cu nuanță (acesta ar putea deveni mai deschis la culoare în procesul de vindecare a pielii), să acoperiți defectele minore sau să modelați, alegând o altă tehnică. De exemplu, puteți să umbriți sau să extindeți vârful conturului.

Înainte și după procedură

Înainte de procedură este necesar imediat de îndepărtat machiajul, fără a se folosi produse pe bază de ulei. În cazul în care aveți extensii de gene, acestea trebuie, de asemenea, îndepărtate pentru ca lipiciul și genele artificiale să nu împiedice pigmentarea tuturor punctelor din apropierea genelor naturale. Dacă purtați lentile de contact, acestea trebuie scoase înainte de procedură. Vă recomandăm să luați un recipient de depozitare a lentilelor și o soluție. Ulterior, lentilele pot fi folosite din nou.
După procedură este important ca pielea să fie lăsată să se vindece de la sine. Nu este necesar să aplicați niciun unguent sau cremă cicatrizantă. Astfel, pielea se va trata rapid singură fără probleme, datorită executării profesionale a procedurii. De obicei, pielea se vindecă în primele 5-10 zile și apoi se recuperează timp de încă 2-3 săptămâni. Peste 28-30 de zile, pielea poate fi considerată complet vindecată și se poate efectua retușul. În timpul procesului de recuperare nu se recomandă aburirea pielii, spălarea pe față cu apă fierbinte, mersul la solariu, saună sau piscină. De asemenea, trebuie excluse activitățile sportive active. Nu se permite să scărpinați sau să atingeți ochii și să îndepărtați pielea descuamată.

Contraindicații

Tatuajul pleoapa superioara/inferioara este contraindicat persoanelor cu diabet zaharat, femeilor însărcinate și mamelor tinere care alăptează; celor care suferă de epilepsie, tulburări psihice. Nu se permite efectuarea tatuajului dacă aveți conjunctivită. Nu sunt contraindicații în perioada menstruației. În cazul în care nu vă simțiți bine, aveți febră sau hipertensiune arterială, este recomandabil să amânați procedura pentru o altă zi.

Caracteristicile tehnicii micropigmentare pleoape

Pigmentarea conturului pleoape vă transformă efectiv fața și vă evidențiază ochii, redându-le un aspect expresiv și natural. Totuși, ea nu va ascunde imperfecțiunile din zona ochilor, așa cum o poate face o altă tehnică. Tatuajul eyeliner se potrivește absolut tuturor femeilor, indiferent de vârstă, tipul de piele sau forma ochilor.

Tatuajul pleoapelor superioare și inferioare este foarte solicitat în rândul domnișoarelor și doamnelor. Vă garantăm că această procedură este o modalitate simplă de a uita pentru o perioadă îndelungată de folosirea produselor cosmetice și, totodată, de a arăta bine îngrijită în orice moment și situație. Prin urmare, dacă doriți o transformare a înfățișării dvs., să obțineți o privire mai luminoasă și mai pătrunzătoare, iar genele să arate vizual mai lungi și mai întunecate, vă recomandăm neapărat să vă faceți micropigmentare pleoape în tehnica eyeliner la preț accesibil în salonul nostru Lbar.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor