Frumusețe naturală și încredere în sine cu tatuaj sprancene fir cu fir

Pigmentare sprancene fir cu fir – o modalitate simplă de a restabili forma și densitatea sprâncenelor. Este o tehnică ideală în cazul firelor de păr rare, a creșterii haotice și neuniforme a părului sau a căderii acestuia ca urmare a unei boli. Principala diferență dintre microblading și alte tehnici este că imită în totalitate creșterea sprâncenelor naturale. În acest caz, fiecare fir de păr este trasat manual de către master, cu alegerea individuală a lungimii, grosimii, direcției și nuanței. Rezultatul obținut este un efect destul de natural, forma sprâncenelor este corectă, iar densitatea exact ce e necesar. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa firelor de păr din zona sprâncenelor. Tehnica fir cu fir sprancene va ajuta la restabilirea rapidă și sigură a volumului.

Puteți opta pentru micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir, dacă:

 • 01.Aveți sprâncene foarte rare
 • Trasarea firelor de păr va adăuga vizual volum și densitate sprâncenelor
 • 02.Vă lipsesc sprâncenele
 • Tatuajul fir cu fir vă poate ajuta să reproduceți sprâncenele, chiar dacă acestea sunt parțial sau total absente
 • 03.Vă doriți sprâncene frumoase
 • Formă potrivită, grosime și lățime optimă – pigmentarea sprâncene fir cu fir vi se potrivește 100 %
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – micropigmentare sprancene fir cu fir înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Tatuaj sprancene fir cu fir preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare Sprancene Fir cu Fir

1 oră 30 min.

800 RON

Tehnica hybrid

1 oră 30 min.

800 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii micropigmentare sprancene fir cu fir de la clientele noastre

Ionela
5

un piercing nereușit în zona sprâncenelor a dus la chelia unei sprâncene timp de aproape 10 ani... Am suferit mult, m-am simțit foarte jenată. O prietenă mi-a sugerat să apelez la micropigmentare sprancene fir cu fir – pur și simplu de a trasa firele de păr acolo unde nu există. Într-adevăr mi-a fost util acest sfat. După tatuaj, sprâncenele arată identic. Mă bucur că am găsit acest studiou și am întâlnit-o pe Ksenia. Un estetician minunat și o persoană drăguță.

Ilinca Stoian
5

În urma unei leziuni serioase la una dintre sprâncene a apărut o cicatrice în locul în care nu mai crește niciun fir de păr. Am desenat mult timp cu creionul acel spațiu gol, dar în cele din urmă am decis să-mi fac micropigmentarea sprâncenelor în tehnica fir cu fir. Nu am crezut că va fi atât de frumos și de natural, acel spațiu nu se observă deloc! Îi mulțumesc în mod special masterului pentru munca excelentă.

Inga
5

Încă din copilărie aveam sprâncene rare. Când eram tânără, sprâncenele subțiri erau la modă, însă cu trecerea anilor lucrurile s-au schimbat și acum sprâncenele mele nu mai arată așa de frumos. La început aplicam fard de pleoape, însă m-am obosit să mă uit în permanență în oglindă la fiecare două ore ca să-mi reaplic machiajul din nou. Din acest motiv, am decis să rezolv problema cu ajutorul machiajului semipermanent. Am ales tehnica fir cu fir sprancene și nu am regretat, pentru că am obținut sprâncene moderne, în acel volum pe care mi l-am dorit. Masterul e de lăudat – plăcută, tânără, fără îndoială talentată! Studioul este drăguț, curat și modern. Atmosfera este confortabilă și prietenoasă. Sper să vizitez din nou studioul LBar pentru a-mi efectua micropigmentare buze. Mi-a plăcut foarte mult!

Ana
5

Apreciez efectul sprâncenelor tatuate, anume în tehnica fir cu fir. Acum arată foarte bine îngrijite și nici chiar nu este necesar să fie periate – întotdeauna se aranjează frumos, fără fixare. E uimitor! Foarte practic, nu mai este nevoie să te machiezi sau să faci alte intervenții cosmetice în fiecare zi. Te trezești de dimineață și e superb. Mulțumesc!

Anghelina
5

Vă mulțumesc Ksenia pentru munca și experiența dvs. Imediat de la prima întâlnire am înțeles că sunteți o profesionistă și că vă efectuați meseria cu mult drag. Sunt foarte bucuroasă că am apelat anume la Dvs.

Milana
5

Din cauza bolii mele au început să-mi cadă sprâncenele. Evident, am fost descurajată, însă nu mi-am pierdut speranța. Atunci când observasem că deja creionul nu mă mai ajuta, m-am adresat aici, unde masterul Ksenia mi-a sugerat soluția: tehnica fir cu fir sprancene. E extraordinar de frumos, nu pot să vă redau în cuvinte! Arată excelent. Desigur, puțin se observă că este aplicat un tatuaj, dar în situația mea aceasta nu contează.

Răspunsuri la întrebări despre tatuaj sprancene fir cu fir

 • Particularitatea tehnicii fir cu fir constă în posibilitatea de a trasa manual fiecare fir de păr, creând volum, lățime și lungime, potrivit preferinței și înfățișării dvs.

 • Nu. Procedura nu provoacă durere datorită administrării unui anestezic care diminuează nu doar durerea, ci și înroșirea și inflamarea pielii.

 • Tehnicile sunt identice în ceea ce privește efectul final. Unica diferență constă în echipamentul utilizat în timpul procedurii. În cazul tehnicii microblading se folosește dispozitivul de manipulare, un mic pix prevăzut cu o microlamă care execută o incizie în piele și în care se introduce pigmentul. În procesul tatuajului fir cu fir, firele de păr sunt trasate folosindu-se un aparat clasic pentru machiajul semipermanent. Tehnica fir cu fir este mai sigură și mai fiabilă decât microbladingul.

 • Nu, micropigmentarea sprancenelor fir cu fir este contraindicată în perioada sarcinii și alăptării, deoarece este necesar să se administreze anestezic în timpul procedurii.

Machiaj permanent sprancene fir cu fir pentru un look impecabil

Machiajul permanent sprancene fir cu fir nu are alternativă. Este o tehnică unică, realizată cu un aparat modern de micropigmentare, care vă oferă posibilitatea de a vă modela complet forma sprâncenelor, astfel încât acestea să arate cât mai aproape de aspectul lor natural. De fapt, privite atent, sprâncenele pot fi remarcate că au fost tatuate, motiv pentru care nu pot fi considerate absolut naturale. Totuși, în cazul necesității de a conferi sprâncenelor densitate, tehnica fir cu fir nu are egal. În plus, există mai multe tehnici accesibile de tatuare a sprâncenelor. Astfel, puteți opta pentru modelul cu cel mai bun rezultat și care vi se potrivește perfect.

Ce este important să știți despre tatuajul sprâncenelor fir cu fir

Să analizăm mai detaliat această metodă.

Tehnici de machiaj permanent sprancene fir cu fir

Există două tipuri: orientală și europeană. Tehnica europeană presupune trasarea firelor de păr de aceeași lungime, grosime și în direcția de creștere. Această opțiune este mai rar utilizată, însă este recomandată în cazul în care se necesită modelarea unei părți din arcada sprâncenelor. În schimb, tehnica orientală prevede trasarea firelor de păr de diferite lungimi, grosimi, direcții de creștere și chiar diverse nuanțe. În acest caz, sprâncenele au un aspect mai natural și mai firesc. Se utilizează în situațiile în care este nevoie de modelarea completă a sprâncenelor.

Beneficii tehnica sprancene fir cu fir

Dacă aveți sprâncene rare sau foarte deschise și nu doriți să le machiați tot timpul, optați pentru tehnica sprancene fir cu fir. Aceasta va:

 • reda formei un aspect mai strălucitor și mai expresiv. Arcul va arăta excelent și corect conturat, iar sprâncenele vor avea o nuanță naturală, fără a fi excesiv pronunțate;
 • ascunde imperfecțiunile. De exemplu, cicatricile vor deveni vizual complet dispărute. Tehnica respectivă poate fi cea mai bună opțiune atunci când trebuie să se ascundă unele defecte;
 • face să vă simțiți încrezătoare în sine. Nu va mai fi nevoie să vă vopsiți sprâncenele, să purtați trusa de machiaj sau să aplicați machiajul în fiecare dimineață.

Sprâncenele vor arăta întotdeauna frumoase după plajă, piscină sau baie.
Este important de subliniat că această tehnică este destul de rar utilizată individual. Cel mai adesea este combinată cu tehnica de micropigmentare sprancene efect pudrat. În acest mod, puteți obține un efect cât mai natural al înfățișării dvs.

Etapele procedurii de micropigmentare sprancene fir cu fir

Procedura de machiaj permanent sprancene fir cu fir începe cu alegerea pigmentului, după care se elaborează schema. Aceasta este o etapă importantă: masterul cu experiență trasează fiecare fir de păr, redând astfel un model uniform al sprâncenelor. Trebuie să vedeți cum vor arăta sprâncenele în final și să decideți dacă vi se potrivește sau nu modelul dat. În continuare masterul va aplica tatuajul. Inițial, nu se utilizează niciun anestezic înainte de procedură. Aceasta nu este necesar, întrucât pielea nu este traumatizată, iar prima etapă se desfășoară fără durere. Se aplică apoi un anestezic auxiliar și procedura se repetă până când se obține efectul dorit. La finalizarea ședinței, masterul vă va oferi sfaturi privind îngrijirea machiajului și va face o programare pentru corecție.

Corecția este necesară!

Dacă doriți ca durata efectului să fie prelungită, atunci nu ar trebui neglijată procedura de corecție după tatuajul sprâncenelor în tehnica fir cu fir. Aceasta va ajuta la îmbogățirea firelor cu nuanță. Iar la necesitate, posibilitatea de a remodela zonele unde firele de păr și-au pierdut forma sau culoarea. Este recomandabil să efectuați corecția peste 28-30 de zile de la prima ședință. Se consideră că în această perioadă, pielea devine pe deplin regenerată și pregătită pentru aplicarea pigmenților.

Durata efectului

Durata de menținere a tatuajului fir cu fir depinde de la caz la caz. În medie, timp de 1,5-2 ani. Oricum, factorii importanți sunt: tipul de piele, vârsta și stilul de viață. Persoanele cu tenul gras ar trebui să efectueze corecția mai des, deoarece efectul ar putea începe să dispară deja după 6-8 luni de la corecție. La persoanele vârstnice sau cu pielea uscată, efectul va fi mai îndelungat.

Contraindicații

Printre principalele contraindicații privind tehnica fir cu fir se numără diabetul zaharat insulino-dependent, HIV, SIDA, epilepsia, inflamația pielii din zona sprâncenelor, sarcina și alăptarea. Nu se recomandă efectuarea procedurii în cazul în care nu vă simțiți bine sau aveți boli virale, temperatură corporală ridicată sau hipertensiune arterială. Nu sunt contraindicații în perioada menstruației.

Ați decis să vă faceți tatuaj sprancene fir cu fir?

Minunat! Masterii studioului nostru LBar din București vor fi bucuroși să vă ajute în această privință. Vă garantăm o procedură absolut sigură în toate aspectele posibile: folosim doar materiale consumabile de unică folosință, pigmenți de înaltă calitate, echipamente profesionale și sterilizare triplă a materialelor refolosibile. Sprâncenele rare, lipsa parțială sau completă a acestora, deja nu mai constituie o problemă. Pur și simplu, alegeți tehnica de tatuare fir cu fir sprancene la preț accesibil și bucurați-vă de încredere în sine.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor