Tatuaj buze – o bună alternativă a rujului

Dacă pentru machiajul zilnic al buzelor folosiți rujul, luciul sau conturul de buze, atunci înțelegeți cât de istovitor poate fi să verificați la fiecare oră aspectul acestora și să vă machiați după fiecare masă și pe parcursul întregii zile. Tatuajul permanent buze ar fi o alternativă excelentă. Pe lângă aspectul mereu fardat, micropigmentarea buzelor vă permite să ascundeți imperfecțiunile zonei, să corectați forma, să adăugați vizual volum și să eliminați asimetria. Chiar dacă nu folosiți produse cosmetice, însă doriți să vă împrospătați look-ul, optați pentru buze aquarelle. Buzele roz, luxuriante și moderat voluminoase sunt întotdeauna atractive. Vă veți transforma nu doar înfățișarea, oferindu-i un aspect proaspăt și estetic, dar veți deveni și mai încrezătoare. Indiferent de situație, de activitățile ce le veți desfășura, buzele își vor menține întotdeauna culoarea și strălucirea.

Micropigmentare buze aquarelle și alte tehnici vă oferă:

 • 01.Aspect bine îngrijit
 • Pigmentarea buzelor, chiar și fără aplicarea unui machiaj, va transforma fața dvs., făcând-o mai fresh și mai atrăgătoare.
 • 02.Oportunitatea de a ascunde defectele
 • Micropigmentarea buzelor acoperă cicatricile și semnele, urmele de herpes, pistruii și alte mici imperfecțiuni, care anterior vă provocau disconfort.
 • 03.Modalitatea de a corecta forma buzelor
 • Tatuajul buzelor aquarelle sau orice altă tehnică vă va ajuta să ascundeți asimetria, să adăugați volum și să corectați colțurile buzelor.
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – pigmentare buze și tehnica aquarelle înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Lista de preturi: micropigmentare buze și tehnica aquarelle in Bucuresti

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Micropigmentare buze aquarelle

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Micropigmentare buze efect pudrat

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Micropigmentare buze ombre

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Tatuaj buze 3D/6D

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Tatuaj contur buze cu umplere parțială

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii micropigmentare buze de la clientele noastre

Raluca Ungur
5

M-am obosit să-mi vopsesc mereu buzele și m-am hotărât la micropigmentare. A fost cea mai bună decizie a mea! Suculente, frumoase, moderat strălucitoare. Buzele au un aspect fresh, iar cel mai important, nu este necesar să fie vopsite. Sunt mulțumită 100% de rezultat.

Maria
5

Studioul arată luxos, frumos și curat, se respectă normele de igienă, totul este steril. Artistul tatuator folosește consumabile de unică folosință care sunt deschise în prezența clientului. atmosfera este plăcută, procedura în sine este nedureroasă și rapidă. Buzele au devenit foarte moi și nu este nevoie de ruj. E minunat.

Rebeca
5

Ksenia este un bun profesionist. Recomand tuturor. Experiența se simte de la prima întâlnire și până la finalul ședinței. Nu îți este frică să-ți încredințezi fața în mâinile ei.

Patricia
5

Buze senzuale și apetisante? simplu! tatuajul buzelor a arătat încă o dată că se poate obține rezultate excelente pentru mai mulți ani. Îmi fac micropigmentarea sprâncenelor de o perioadă lungă de timp, dar este pentru prima dată când recurg la micropigmentarea buzelor. Rezultatul m-a șocat plăcut. Acum mă gândesc, de ce nu am încercat mai devreme? buzele mele arată fantastic! de parcă au fost mărite cu botox! Îmi place enorm!

Cristina
5

Studiou modern și curat în București, o gamă excelentă de culori. Masterul este minunat, pricepută și își cunoaște meseria, găsește plăcere în ceea ce face. De aici și tatuajul impecabil al buzelor în tehnica ombre. Le recomand tuturor!!!

Mariana
5

Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc pentru tatuajul buzelor pe care l-am efectuat la salonul dvs. Sunt mulțumită. Colegele de muncă mă întreabă deja unde m-am adresat. Cu siguranță le voi comunica datele dvs. de contact.

Ioana
5

Salonul s-a deschis recent în București. Din câte cunosc, masterii sun veniți din Ucraina. Având în vedere că îmi place foarte mult machiajul permanent și sunt mereu gata să experimentez, am decis să încerc. Mi-am făcut tatuaj buze ombre. S-a obținut un rezultat excelent și gingaș. Master plăcut, cu experiență și studiou frumos. Vreau să remarc că vindecarea buzelor a fost foarte rapidă, culoarea s-a menținut aproape în totalitate, devenind puțin mai deschisă. Cruste nu s-au format, ci doar o ușoară senzație de mâncărime timp de o zi. Este un indiciu bun al muncii efectuate!

Ana
5

Am făcut un tatuaj de buze în acuarelă și sunt încântată de frumusețea obținută. Domnișoarelor, vă recomand tuturor. Esteticianul Ksenia potrivește cu măiestrie nuanța culorii pe care doriți să o obțineți în final. Inițial, nuanța poate părea ușor aprinsă, dar mai târziu devine perfectă. Buzele arată foarte fine și apetisante. Soțului meu îi place foarte mult, iar aceasta este cel mai important pentru mine.

Răspunsuri la întrebări frecvente

 • Cele mai populare tehnici sunt aquarelle și ombre. La tatuajul buzelor aquarelle, se folosesc nuanțe nude, pastelate și pigmentarea delicată a acestora. În cazul tehnicii tatuaj buze ombre, se pot folosi culori intense și suficient de strălucitoare, care sunt inserate într-o nuanță mai consistentă. Tehnica ombre poate fi aplicată cu sau fără contur.

 • Până la 2 ani, în dependență de îngrijirea buzelor după procedură, stilul de viață și caracteristicile individuale ale organismului.

 • Principala caracteristică a tatuajului buze aquarelle constă în alegerea nuanțelor deschise și pigmentarea delicată a acestora. Ca rezultat, buzele au un aspect fresh și natural. Acestea au o nuanță fină de roz, fără o culoare deranjantă care v-ar determina să vă machiați genele și să aplicați un make-up suplimentar. Buzele vor arăta sănătoase și fresh. Unicul dezavantaj al buzelor aquarelle este că tehnica respectivă nu acoperă cianoza albăstruie a pielii și nici nu conferă buzelor volum, deoarece nu se folosește conturul.

 • Procedura respectivă nu cauzează herpes, deoarece acest virus este o infecție virală care se găsește cel mai adesea în organism în timpul somnului. În cazul în care sistemul imunitar este scăzut, virusul se activează și se manifestă sub forma unei vezicule la nivelul buzelor. În timpul tatuajului cosmetic, pielea buzelor se traumatizează, fapt care poate provoca apariția virusului. Prin urmare, dacă știți că herpesul este un fenomen frecvent în cazul Dvs., se recomandă să luați medicamente antiherpetice înainte și după procedură pentru a reduce probabilitatea apariției veziculelor în zona buzelor. Totuși, chiar dacă herpesul a apărut, acesta nu este dăunător sau periculos. Imediat ce a trecut și pielea s-a recuperat complet, se poate efectua corecția, iar zona în care a fost localizată rana poate fi acoperită.

 • Tatuajul buzelor este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării, întrucât se efectuează folosind anestezic. 

Buze aquarelle: experimentați toate avantajele micropigmentării buzelor

Ruj împrăștiat pe față și pe haine, fire de păr în bătaia vântului care se lipesc de luciul de buze, purtarea trusei cu produse cosmetice mereu în geantă și verificarea la fiecare oră a rujului pentru a vă asigura că acesta nu a fost „consumat”. Merită oare tot timpul și nervii din momentul ce există o alternativă minunată la produsele cosmetice – micropigmentare buze aquarelle? Cu siguranță, nu. Procedură rapidă și nedureroasă care vă scutește de orice disconfort, iar timp de câțiva ani vă va face să uitați de necesitatea de a folosi ruj sau luciu de buze și va spori la maximum încrederea în sine. Vă doriți același lucru? Atunci grăbiți-vă și faceți o programare.

Care sunt beneficiile tatuajului semipermanent buze?

În primul rând are un efect estetic plăcut. Buzele arată natural și firesc și nu necesită îngrijire suplimentară. Iar la alegere, puteți folosi luciu de buze transparent. Buzele moderat pigmentate atrag atenția, iar nuanța le conferă prospețime, volum și le face să arate bine îngrijite. Buzele vizual expresive creează un aspect îngrijit și ordonat al feței. Chiar dacă ați petrecut toată noaptea la o petrecere, ați vizitat solariul sau piscina, buzele nu își schimbă aspectul. Pe lângă aspectul estetic, machiajul permanent al buzelor:
ascunde imperfecțiunile: cicatrici, semne, urme de herpes, pistrui. Absolut orice defect devine invizibil. Nu mai e necesar să le ascundeți prin aplicarea unui strat gros de ruj sau creion;
corectează forma. În plus, nu aveți nevoie de injecții de înfrumusețare. Buzele vor părea mai voluminoase, mai pline și mai senzuale. Vă puteți evidenția arcul lui Cupidon, mări vizual buza superioară, cât și cea inferioară sau ambele, puteți ridica colțurile coborâte ale buzelor sau puteți ascunde ridurile mici.
Toate aceste beneficii le puteți obține prin efectuarea unei proceduri care durează până la 2 ore.

Etapele principale: micropigmentare buze

Pentru început, masterul oferă consultație, răspunde la întrebări și selectează pigmentul potrivit. Este important ca nuanța pigmentului să fie puțin mai închisă decât cea aleasă, deoarece aceasta se estompează în timpul procesului de vindecare. Astfel se va obține nuanța care a fost solicitată inițial. Elaborarea schemei depinde de tehnica folosită. De exemplu, la crearea buzelor în tehnica aquarelle, nu se desenează nicio schiță. Aceasta nu este necesar, deoarece masterul poate depăși conturul natural al buzelor doar cu o jumătate de milimetru, mărind astfel vizual forma. În cazul tatuaj buze ombre, se creează o schemă, trasând marginile cu un creion sau un pix, astfel încât culoarea pigmentului să nu se extindă peste aceste limite. În acest mod, se formează proporții uniforme, iar clienta poate vedea care va fi forma buzelor la finalizarea ședinței. Înainte de începerea procedurii se aplică parțial un anestezic, după care se așteaptă 10-20 de minute pentru ca medicamentul să acționeze și să atenueze complet sensibilitatea. În continuare în timpul procedurii se aplică un anestezic auxiliar pentru a ameliora durerea, înroșirea și inflamarea pielii. La final, masterul va oferi sfaturi privind întreținerea machiajului și va stabili o programare pentru retuș.

Corecție după pigmentarea buzelor

Dacă doriți să obțineți rezultate excelente și o nuanță rezistentă pe o perioadă mai lungă, aveți nevoie de corecție. Aceasta vă garantează saturarea buzelor cu nuanță, menținerea efectului și eliminarea defectelor. În mod special, acest lucru este valabil, în cazul în care după microblading, apare o leziune herpetică și se formează rana – pigmentul va fi eliberat în acest loc împreună cu pielea regenerată, de aceea zona trebuie retușată.

Ce trebuie să știți despre micropigmentare buze

Micropigmentarea buzelor prezintă contraindicații. Printre acestea se numără diabetul zaharat insulino-dependent, HIV, epilepsia, tulburările psihice, inflamația pielii la nivelul buzelor, herpesul labial, sarcina și alăptarea. Nu sunt contraindicații în perioada menstruației. În cazul în care nu vă simțiți bine, aveți temperatura corporală ridicată sau hipertensiune arterială, este recomandabil să amânați procedura pentru o altă zi.

Pigmentarea buzelor nu înlocuiește în totalitate injecțiile cu botox sau cu acid hialuronic, în caz de doriți să redați un volum semnificativ buzelor. Procedura respectivă oferă o îmbunătățire vizuală prin selectarea nuanței potrivite a pigmentului și inserarea acestuia exact deasupra conturului natural al buzelor. Totuși, tatuajul și injecțiile de înfrumusețare pot fi folosite în combinație. Mai întâi este necesar să se administreze tratamentul botox, iar după ce preparatul s-a stabilizat sub piele, poate fi efectuată procedura de microblading. Înainte de a face o programare, se recomandă să vă consultați cu masterul.

Micropigmentare buze preturi accesibile in Bucuresti poate fi opțiunea excelentă pentru a vă simți feminină și a arăta bine îngrijită. Alegeți tehnica care vă avantajează, iar studioul nostru vă va garanta o aplicare corectă și sigură.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor