Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Importanța portofoliului: foto micropigmentare sprancene înainte și după procedură

Este important ca, înainte de a alege masterul pentru machiajul permanent al sprâncenelor și de a vă programa pentru o procedură, să vizualizați fotografii înainte și după micropigmentare. În ce scop? Pentru a evalua nivelul de pregătire și de experiență al artistului tatuator. Imaginile cu machiajul semipermanent sprancene vă vor ajuta să realizați dacă vă doriți același rezultat pentru fața dvs., să vedeți dacă vă convine lucrarea și cum vor arăta sprâncenele. Tocmai de aceea, vă recomandăm întotdeauna să consultați portofoliul cu lucrări de micropigmentare sprancene pentru a lua o decizie potrivită.

Fotografiile vor arăta întotdeauna nivelul de calificare al masterului. În cazul în care sprâncenele au un aspect nenatural, nuanța este prea intensă sau prea deschisă, nu se potrivește cu tipul de culoare a pielii sau dacă în portofoliu lipsesc sau sunt foarte puține fotografii cu tatuajul sprâncenelor – toate acestea pot fi un motiv pentru a refuza acest master și serviciile sale.

V-ați ales masterul. Ce puteți obține cu ajutorul machiajului permanent sprâncene?

Fiecare domnișoară cunoaște cât de dificil poate fi uneori să-și aranjeze sprâncenele.
În special când firele de păr cresc haotic, sunt rare, au o culoare deschisă sau, dimpotrivă, sunt prea aspre și groase. Zilnic trebuie să stați în fața oglinzii și într-una să corectați forma și culoarea, folosind creionul sau un alt produs cosmetic. Iar apoi, pe parcursul întregii zile, să vă uitați în oglindă pentru a vedea dacă aspectul sprâncenelor nu cumva s-a deteriorat.

Micropigmentarea sprâncenelor elimină absolut toate problemele legate de machiajul acestei zone. Procedura, care durează doar 1,5 ore, conferă sprâncenelor un aspect perfect: culoare, formă, contur, lungime, densitate și grosime. Efectul se menține cel puțin 1,5-2 ani. Odată ce culoarea sprâncenelor devine foarte deschisă sau se estompează complet, puteți oricând repeta procedura de machiaj permanent sprancene, alegând orice tehnică potrivită.

Beneficii importante ale tatuajului sprâncene

Procedura de micropigmentare sprancene prezintă valoare nu doar pentru aspectul estetic. Aceasta contribuie, de asemenea, la soluționarea mai multor probleme care în trecut vă provocau disconfort:

  • formă neregulată a sprâncenelor, lungimea și culoarea;
  • sprâncene rare, fire de păr căzute și sprâncene cu goluri vizibile;
  • lipsa completă a sprâncenelor;
  • fire de păr prea deschise sau gri, care pot fi acoperite cu o nuanță mai intensă și mai frumoasă;
  • reacții alergice la produsele pentru machiaj;
  • lipsa de timp pentru machiaj, indispoziția sau incapacitatea de a vă machia zilnic.

Indiferent de obiectivele ce necesită a fi realizate prin intermediului machiajului permanent sprâncene, în cazul în care procedura este efectuată profesional, toate aceste provocări vor fi soluționate. Astfel, veți obține sprâncene fresh, într-o nuanță și formă naturală care vi se potrivește perfect. Bineînțeles, dacă apelați la Studio LBar.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor