Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Foto micropigmentare buze – indiciu al calității serviciului

Fotografiile machiajului permanent buze constituie un factor decisiv. Acestea vă ajută să observați dacă vă place lucrarea masterului, culorile, forma buzelor și dacă vă doriți să obțineți un tatuaj al buzelor similar. De asemenea, imaginile machiajului permanent buze vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a realiza dacă ați ales un master profesional sau un novice.

În fond, fotografiile de calitate superioară dezvăluie toate detaliile despre tatuaj: intensitatea introducerii pigmentului, nuanța și aspectul final. Tocmai de aceea, vă recomandăm, ca înainte de a face o programare pentru micropigmentarea buzelor, să consultați portofoliul cu lucrări.

Cum puteți ști dacă artistul tatuator este un începător?

În acest sens, fotografiile cu modele de machiaj permanent al buzelor vă pot fi de ajutor. Dacă portofoliul nu conține poze, are puține exemple de lucrări sau dacă nu vă plac acestea, ar fi bine să nu abordați masterul respectiv. Factorii menționați mai sus indică fie lipsa de experiență a masterului, fie acesta a făcut anumite economii în privința unor materiale care va afecta ulterior calitatea rezultatului sau sănătatea dvs.

Portofoliul cu lucrările machiajului permanent buze vă place. Ce urmează?

Dacă fotografiile cu tatuajul buzelor vă atrag atenția, puteți fără reținere să faceți o programare pentru procedură. Ca rezultat, veți obține efectul pe care vi-l doriți – buze voluminoase și apetisante, într-o nuanță frumoasă, vie și moderat strălucitoare.

  • În plus, machiajul permanent buze vă ajută să:
  • modificați vizual forma și volumul buzelor, conferindu-le un aspect simetric și voluminos;
  • ascundeți culoarea nenaturală dacă buzele vă sunt palide sau învinețite;
  • acoperiți petele pigmentare, pistruii, cicatricile, tăieturile, urmele de herpes etc;
  • aveți buze expresive și seducătoare.

Trebuie doar să alegeți tehnica. Există mai multe variante pentru care puteți opta: buze aquarelle cu umbrire ușoară în nuanțe pastelate, nude; buze ombre cu umbrire intensă în nuanțe deschise și tehnica buze ombre cu contur. Puteți alege tehnica care vi se potrivește din fotografiile cu micropigmentarea buzelor din portofoliul masterului sau să consultați masterul înainte de procedură. Masterul va selecta culoarea și nuanța în funcție de tipul de culoare al pielii și apoi va aplica tatuajul la cel mai înalt nivel.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor