Bine ați venit la academia de micropigmentare

Dacă vă doriți să însușiți meseria de make-up artist specializat în machiaj semipermanent; doriți să deprindeți o profesie creativă și bine remunerată și sunteți sigur că tatuajul este jobul ideal pentru Dvs., atunci Academia de micropigmentare LBar din București vă este la dispoziție!

Ajutăm fiecare absolvent al Academiei de micropigmentare să își dezvolte o afacere de succes și profitabilă în industria de beauty în orice țară, indiferent de locație, învățând cum să efectueze micropigmentarea în cele mai moderne tehnici de top.

Academia de micropigmentare pregătește artiști tatuatori gata pentru muncă. După absolvire, puteți începe imediat să prestați servicii, aplicând deprinderile și abilitățile acumulate, oferind servicii de calitate la un preț rezonabil.

Suntem interesați de succesul cursanților noștri. De aceea, oferim un program complet, structurat în 2 module: teoretic și practic. Urmăm un orar strict și ne asigurăm ca fiecare minut petrecut în academia de micropigmentare să fie benefic.

Alegeți cursul care vi se potrivește și înscrieți-vă. Și, fiți siguri, succesul este la un pas.

Contact

Crearea si promovarea site-urilor