Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii despre master trainer
Ksenia Kobilianskaia

Ilona
5

Am urmat un curs de tatuaj de bază predat de către trainerul Xenia. Sunt foarte mulțumită de modul în care au fost prezentate informațiile și de atitudinea acesteia. Imediat după curs, am descoperit că tatuajul este meseria mea, e ceea ce îmi doresc să realizez. Acum deja aplic abilitățile acumulate la Craiova!

Galina
5

Dacă vă doriți un tatuaj super pentru sprâncene, adresați-vă la Ksenia!! mă bucur foarte mult că din întâmplare am găsit acest studiou și am apelat la serviciile ei. Anterior, mi-am făcut mai multe tatuaje, dar lucrarea Kseniei este cea mai reușită.

Eliza
5

dintotdeauna mi-am dorit să-mi fac un tatuaj al pleoapelor, dar îmi era teamă că ar putea să mă doară sau să îmi pun ochii în pericol. M-am decis la procedură abia după ce am văzut lucrările Kseniei, rezultat perfect, contur al ochilor uniform. În timpul consultației ea m-a asigurat că este o procedură sigură și că nu există riscul ca ochiul să fie afectat în timpul procedurii. am avut încredere și nu regret, nu m-a durut deloc și este absolut sigur. Acum am un tatuaj eyeliner superb, așa cum am visat!

Denisa
5

Mai înainte obișnuiam să-mi vopsesc sprâncenele cu vopsea, însă m-am decis la procedura de machiaj semipermanent sprancene în tehnica powder. Rezultatul a fost extraordinar de plăcut! Sprâncenele arată natural și au un aspect atrăgător și acum nu mai este nevoie să le vopsesc! Ksenia, vă mulțumesc.

Cătălina
5

Nu am mai întâlnit în București un master, care să creeze sprâncene atât de frumoase și naturale, asemenea cum face Ksenia. Bravo, master minunat și salon frumos.

Adelina
5

O recomand tuturor pe masterul Ksenia. Cu adevărat, ea este capabilă să ajute orice domnișoară să arate și mai frumoasă. Mi-am făcut tatuaj buze, astfel că buzele mele au căpătat o nuanță mai atrăgătoare și au devenit mai voluminoase. Prietenele mele au fost chiar geloase și au spus că își doresc un tatuaj asemănător!!!

Catarina
5

Ksenia își dăruiește toată silința și atenția sa, din start îți dai seama că acesta este jobul ei – o profesionistă fără îndoială. Se poate observa că își iubește meseria și că are o atitudine respectuoasă atât față de muncă, cât și față de clienții săi. Iată de ce efectul machiajului permanent este frumos. Nu am mai întâlnit până acum un asemenea nivel de performanță. Este uluitor.

Veronica
5

Am o relație deosebită cu Ksenia. Sunt de părere că ea nu este doar un master excelent, ci și o persoană foarte plăcută și admirabilă. Puteți să stați cu ea la o ceașcă de cafea, comunicând împreună înainte sau după procedură și totodată să vă bucurați de un rezultat excelent și sigur. După ce m-am adresat o dată pentru micropigmentarea sprâncenelor, am înțeles că acesta este „masterul meu”. Din acest motiv, am apelat la ea pentru a-mi face machiaj permanent pe toate zonele. Și vreau să precizez că fața arată cât se poate de naturală. Chiar dacă aveam unele imperfecțiuni, cu ajutorul tatuajului aspectul a devenit mai expresiv. Rezultatul a depășit așteptările mele!

Contact

Crearea si promovarea site-urilor