Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii despre masterul
Alena Shubchinskaia

Olivia
5

Sunt mulțumită de rezultatul procedurii micropigmentare ochi ce l-a realizat Aliona. Rapid, curat și nu a durat mult. Eyeliner excelent, exact așa cum mi-am dorit întotdeauna. Acum nu mai este nevoie să-mi fardez ochii, desenând contur în fiecare zi. Deja 4 luni sunt cu machiaj permanent și doresc în continuare să îl mențin. sunt sigură că voi apela din nou la acest master.

Rebeca
5

am vizualizat lucrările din portofoliul acestui master și am realizat că îmi doresc aceleași sprancene efect pudrat, asemenea ca în imagini. E minunat! master foarte priceput, iar costul serviciului este destul de redus.

Vasilisa
5

Ador machiajul semipermanent și mi l-am făcut de mai multe ori în trecut. Însă aceasta este prima mea experiență în care artistul și-a făcut treaba atât de bine, încât nu m-a durut deloc, iar pielea s-a vindecat în câteva zile fără nicio urmă de defect. Aliona, vă mulțumesc mult pentru munca excelentă. Cu siguranță mă voi întoarce și pentru alte proceduri.

Jasmin
5

Aliona, sunt admiratoarea ta! ți-am făcut deja publicitate tuturor, pentru că este imposibil să nu te îndrăgostești de lucrările tale. machiaj permanent foarte frumos, delicat și cu aspect natural. De acum înainte, mă voi adresa doar la tine pentru un nou tatuaj.

Tamara
5

De mult timp mi-am dorit să-mi fac un machiaj permanent al buzelor, dar nu mă hotăram, credeam că va fi foarte dureros și că recuperarea va dura o perioadă lungă. Dar soțul mi-a dăruit de ziua mea un voucher pentru machiaj permanent, așa că a trebuit să mă decid. M-am adresat la masterul Aliona și nu regret nici un pic. Un adevărat profesionist. Nu am simțit deloc durere, iar buzele mele s-au vindecat în doar 5 zile, păstrându-și culoarea. După o lună de la prima ședință, am revenit pentru retuș. Când m-am întors la studiou, eram sigură că totul va fi bine, deoarece aveam deja încredere în master. Doresc să mai menționez că după tatuajul buzelor mi-am făcut micropigmentare ochi eyeliner. Asta spune multe despre master. Sunt mulțumită de tot!

Roxana
5

Le recomand tuturor artistul tatuator Aliona. Ea este o persoană minunată și un master extraordinar.

Nicoli
5

Mi-am făcut sprancene powder cu ajutorul Alionei și nici nu m-am așteptat că îmi va plăcea atât de mult. Nu am avut dureri, nici măcar nu le-am simțit, chiar am tras un pui de somn în timpul procedurii. Am părăsit studioul revigorată și cu sprâncene superbe :-)
trebuie să menționez că sprâncenele mele s-au vindecat rapid și au căpătat o nuanță puțin mai deschisă. Însă voi reveni pentru o corecție și totul va arăta perfect!

Mirela
5

Îi mulțumesc masterului Aliona pentru tatuajul buzelor extrem de frumos. Am fost auzită și înțeleasă din prima clipă! formă și culoare perfectă. Buzele arată natural, dar seducătoare. Exact ce mi-am dorit!

Contact

Crearea si promovarea site-urilor