Microblading sprancene 3D/6D pentru femeile elegante care apreciază frumosul

Machiajul permanent al sprâncenelor 3D/6D este un concept fără precedent în industria frumuseții. Tehnica implică munca scrupuloasă a masterului în selectarea nuanțelor, combinarea a două tehnici, metoda unică de executare și un rezultat uimitor de natural și impresionant. Doar imaginați-vă: sprâncene frumoase, cu lungimea, lățimea și nuanța ideală, care se armonizează perfect cu înfățișarea, punând în evidență ochii, fața, conferind astfel un aspect îngrijit și proaspăt. În plus, tehnica de tatuare a sprâncenelor 3D/6D poate ajuta la ascunderea unor defecte evidente, care în trecut vă făceau să vă simțiți inconfortabil. Drept rezultat, deveniți mai încrezătoare în sine în orice situație, deoarece sprâncenele dvs. își păstrează un aspect perfect, indiferent de activitățile pe care le desfășurați.

Machiajul semipermanent sprancene 3D/6D – cea mai bună opțiune, dacă:

 • 01.Sprâncenele vă sunt deschise și rare
 • Tatuajul 3D ajută la refacerea volumului sprâncenelor și oferă o nuanță naturală
 • 02.Vă lipsesc sprâncenele
 • Îmbinarea tehnicilor fir cu fir și powder va restabili vizual sprâncenele, chiar dacă acestea lipsesc
 • 03.Vă doriți un machiaj elegant
 • Durata efectului sprâncenelor 3D, 6D se menține până la 2 ani și contribuie la păstrarea și accentuarea frumuseții naturale
Solicitați o consultație gratuită
Aflați cum va fi
creat look-ul dvs. perfect
chiar acum!
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți
dots
Ксения Кобылянская

Faceți cunoștință! Masterul dvs. – Ksenia Kobilianskaia

 • pointExperiență de peste 4000+ proceduri cu diverse tehnici, echipamente și pigmenți
 • pointPeste 400+ discipoli satisfăcuți și de succes activează în întreaga lume
 • pointFondatorul studioului micropigmentare și îndepărtare tatuaj prin laser „Lbar” în București
 • pointMaster Trainer de talie internațională, autorul unei metode unice de instruire în domeniul micropigmentării
 • pointParticipant la toate conferințele și cursuri de masterclass susținute de specialiști de top în PM
studio

Galerie foto – machiaj permanent sprancene 3D/6D înainte și după procedură

Faceți click pe poză pentru a o extinde și a o vizualiza în mărime naturală

Tatuaj sprancene 3D/6D preturi in Bucuresti la Studio LBar

Procedura Durata TOP Master
Preț
TOP Trainer
Preț

Tatuaj sprancene 3D/6D

1 oră 30 min.

600 RON

800 RON

Retus

1 oră

200 RON

300 RON

Corecție după un alt master

1 oră 30 min.

100% din prețul primei ședințe

100% din prețul primei ședințe

Reimprospatare pana la 1 an

1 oră 30 min.

80% din prețul inițial

80% din prețul inițial

Solicitați o programare pentru o ședință chiar acum
Vom stabili
data și ora convenabile
pentru Dvs.
Datele personale nu vor
transmise niciodată unor terțe părți

Recenzii micropigmentare sprancene 3D/6D de la clientele noastre

Lucia Olărescu
5

Estetician excelent și studiou minunat. rezultat perfect. Recomand tuturor!

Lenuța
5

Nu am știut până acum despre o astfel de tehnică de micropigmentare sprâncene, precum 3D. Însă îmi place să experimentez, așa că, atunci când am auzit despre aceasta, imediat am decis să încerc. Și știți ce am constatat? Aceasta a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Sprâncenele ombre arată uimitor. Au o culoare discretă, cu o tranziție de nuanțe și o strălucire fină. Arată exact ca cele naturale, doar că sunt frumoase, corect conturate și mai texturate. Îi sunt recunoscătoare masterului pentru că mi-a recomandat această tehnică. A înțeles ce rezultat doream să obțin!

Cristina
5

Domnișoarelor! Recomand tuturor acest estetician! Ksenia, sunteți un adevărat profesional! Procedura a fost fără durere și sângerare, a decurs îngrijit și curat. Nici măcar nu m-am gândit că aș putea să adorm în timpul procedurii de tatuaj :-)

Andrea
5

Vă sunt recunoscătoare pentru noul meu tatuaj de sprâncene, sunt satisfăcută 100%. Chiar și soțul meu, care este sceptic în privința tatuajelor, a remarcat efectul natural.

NIka
5

Aveam sau nu temeri să-mi fac tatuaj sprancene 6D? Bineînțeles, însă ulterior am înțeles că în zadar. Motivul este acela că nu provoacă durere, în plus rezultatul mi-a depășit așteptările. Aș vrea să remarc faptul că, chiar dacă s-au folosit cele două tehnici, sprâncenele mi s-au vindecat rapid și nu au fost dificultăți cauzate de cruste aspre. Rezultatul îmi place foarte mult. La fel au apreciat și toți prietenii mei. Unele dintre prietenele mele chiar m-au întrebat unde mi-am făcut machiajul permanent. Desigur că le-am spus, pentru că masterul din acest salon e demn de laudă, deoarece are experiență.

Valeria
5

Nu contenesc să-mi admir noile mele sprâncene. De ce am ales anume tatuaj 3D sprancene? Sincer îmi place mult să experimentez, iar tehnica dată este una specială și neobișnuită. Personal nu am niciun regret. Cu adevărat, tehnica în sine este unică, iar masterul a făcut o lucrare excelentă. Ea simte totul dintr-o privire și în mod perfect mi-a potrivit nuanța. Nu am cuvinte, e ceva minunat, super!

Răspunsuri la întrebări despre tatuaj sprancene 3D/6D

 • Tehnica tatuaj 3D diferă de restul prin faptul că îmbină concomitent două tehnici: fir cu fir și powder. Pe lângă îmbinarea tehnicilor, în cadrul procedurii se pot folosi mai multe nuanțe în același timp pentru a deschide, a întuneca și a evidenția culoarea firelor de păr. Metoda este folosită pentru a obține sprâncene cu aspect cât mai natural posibil.

 • Nu există absolut nicio restricție sau recomandare specială. Tatuajul 3D se potrivește oricărei femei care dorește să devină posesoarea unor sprâncene superbe. Această tehnică este ideală persoanelor cărora le lipsesc total sau parțial sprâncenele.

 • Până la 2 ani. Menținerea efectului depinde de tipul și vârstă pielii, de stilul de viață și de alți factori individuali. În cazul unor persoane, tatuajele pot dura până la 2,5-3 ani, în timp ce la altele până la 1-1,5 ani.

 • Procedura nu provoacă durere datorită aplicării unei creme anestezice. Aceasta atenuează durerea, înroșirea și inflamarea pielii.

Sprâncene frumoase – simplu și accesibil. Obțineți un tatuaj sprancene 3D/6D

Puteți deveni posesoarea unor sprâncene naturale și frumoase mai simplu decât credeți. Trebuie doar să faceți o programare pentru micropigmentarea sprâncenelor 3D sau 6D la un pret accesibil. Iar apoi decideți ce tehnică să alegeți. Rezultatul va fi excelent: sprâncenele vor părea îngrijite, iar Dvs. veți arăta superb. În plus, datorită machiajului permanent al sprâncenelor, puteți ascunde diverse imperfecțiuni care vă deranjează. Aceasta poate fi o cicatrice mică sau urme de acnee. Prin urmare, tatuajul sprâncene 3D este considerat unul dintre cele mai eficiente pentru restabilirea vizuală a arcului acestora în cazul în care firele de păr lipsesc parțial sau complet.

Ce este tatuajul sprâncene 3D și de ce se numește astfel?

Tehnica 3D este denumită astfel datorită efectului final care se obține, în urma procedurii. Prin combinarea a două tehnici și a mai multor nuanțe de pigmenți, machiajul permanent poate reproduce complet sprâncenele și le poate face să arate cât mai natural posibil. În acest fel, masterul poate potrivi sau combina nuanțe de pigmenți de la cele mai închise la cele mai deschise pentru a crea o culoare finală cu aspect natural. În tehnica fir cu fir, masterul desenează manual firele de păr. Acestea pot avea diferite lungimi, grosimi, direcții de creștere și chiar diverse culori, pentru a crea un efect firesc, la fel ca în cazul părului natural. Imediat, ce sprâncenele sunt modelate la grosimea și lungimea dorită, se folosește tehnica de micropigmentare sprancene efect pudrat, care creează un strat de acoperire sub firele de păr. În așa mod, vă garantăm că firele de păr nu vor părea goale, iar întregul look va arăta armonios.
Tehnica de tatuare a sprâncenelor 6D este similară cu cea 3D, însă este denumită astfel deoarece pot fi folosite un număr mai mare de nuanțe.

Beneficii tehnica tatuaj sprancene 3D/6D

Principalul avantaj al tehnicii – posibilitatea de a camufla problema lipsei totale sau parțiale a sprâncenelor. Acest lucru este important în cazul anomaliilor congenitale, al bolilor contractate sau atunci când cineva are părul foarte rar și foarte deschis. De asemenea, micropigmentarea sprancene 3D și 6D vă poate ajuta să:
ascundeți orice imperfecțiuni din zona sprâncenelor, inclusiv cicatricile adânci. Combinarea celor două tehnici va acoperi tot ceea ce este necesar;
vă transformați și să deveniți mai încrezătoare în sine, ca rezultat al sprâncenelor bine îngrijite și mereu aranjate;
economisiți o parte considerabilă din timpul personal, alocat anterior aplicării machiajului zilnic.

Sprancene 3D/6D: înainte și după procedură

Deși nu este necesar să analizați în detaliu cum să vă pregătiți pentru procedura respectivă, totuși nici nu trebuie să ignorați complet acest moment. Este recomandabil să nu smulgeți și să nu vopsiți sprâncenele cu o săptămână înainte de procedură și să nu serviți băuturi cu cofeină sau alcool cu o zi înainte. De asemenea, nu faceți exces de medicamente, în special acelea care subțiază sângele. Acestea nu trebuie administrate cu 2 zile înainte de procedură, ca și medicamentele hormonale. Totuși, aceste sugestii nu sunt valabile după procedură. Este important să acordați o mai mare atenție perioadei după procedură, urmând recomandările masterului:

 • Nu aplicați unguente de vindecare. Lăsați pielea să se vindece de la sine, așa va fi mai bine. Pentru prevenirea infecției se recomandă clorhexidina sau un produs analog.
 • Nu aburiți pielea sub niciun mod posibil. Aici se include vizitarea saunei, șederea sau întinderea într-o cadă fierbinte pentru o perioadă lungă de timp, spălatul feței cu apă fierbinte, mersul la piscină. Spălați fața cu apă călduță și produs de curățare delicat.
 • Evitați lumina soarelui. Acoperiți zona tatuată cu o pălărie, o bonetă sau ochelari. Puteți aplica o cremă de protecție solară SPF40+.
 • Nu atingeți, nu zgâriați și în niciun caz nu îndepărtați pielea descuamată. Astfel, veți deteriora tatuajul, de asemenea, este posibil să traumatizați din nou pielea și să provocați supurație sau sângerare. Aceasta va prelungi procesul de vindecare a machiajului permanent 6D/3D și va afecta aspectul sprâncenelor.
 • Efectuați corecția la o lună după prima ședință.

Este obligatorie corecția după tatuaj sprancene 3D/6D?

Corecția este considerată a doua etapă consecutivă a procedurii, de aceea nu trebuie neglijată. Aceasta ajută la remedierea oricăror defecte care se pot forma în timpul regenerării pielii, precum și la modificarea ușoară a aspectului sprâncenelor, în cazul în care vă doriți acest lucru. De exemplu, sprâncenele pot fi modelate puțin mai late, mai groase sau mai întunecate. În plus, se prelungește vizibilitatea efectului machiajului permanent sprâncene prin reintroducerea pigmentului în piele.

Etapele procedurii de machiaj permanent sprancene 3D

Procedura include următoarele etape:

 1. Elaborarea schemei. Masterul desenează manual firele de păr, astfel încât forma, lungimea și densitatea sprâncenei să fie clar vizibile. Schema va fi utilă atât pentru Dvs., cât și masterului, întrucât se va ghida exclusiv după ea în realizarea machiajului. De aceea este important să se ajungă la un acord comun și să se aleagă modelul perfect al viitoarelor sprâncene.
 2. Executarea procedurii. Treptat, masterul trasează fiecare fir de păr, încercând să-i dea un aspect natural. După ce tatuajul fir cu fir este terminat, masterul va trece la a doua tehnică – micropigmentarea powder, care completează aspectul final. În timpul procesului de tatuare se folosește anestezic. Acesta diminuează durerea și înroșirea pielii.
 3. La finalul procedurii, masterul vă va oferi sfaturi detaliate privind îngrijirea pielii și va face o programare pentru corecție.

Recomandări și contraindicații

Această tehnică este ideală pentru femeile care au sprâncene rare, blonde sau lipsa parțială sau totală a acestora. Totuși, aceasta nu este o limită. Orice domnișoară care dorește să arate îngrijită și feminină poate beneficia de machiaj permanent 3D. Însă, înainte de a vă programa la procedură, trebuie să rețineți că prezintă unele contraindicații. Printre acestea se numără:

 • perioada sarcinii și alăptării din motivul utilizării de anestezic care conține lidocaină;
 • diabetul zaharat de tip 1 sau 2;
 • epilepsia;
 • tulburări ale sistemului nervos;
 • bolile virale;
 • HIV, SIDA;
 • procese inflamatorii la nivelul pielii din zona sprâncenelor;
 • tăieturi, răni necicatrizate.

Printre contraindicațiile relative se numără starea de indispoziție, febră sau hipertensiunea arterială – în aceste cazuri, se recomandă amânarea procedurii prin înștiințarea în prealabil a masterului.
Micropigmentarea sprancene 3D/6D este avantajoasă sub toate aspectele. Pe lângă economisirea evidentă a timpului, pe care îl ocupa anterior aplicarea machiajului zilnic, vi se oferă un aspect estetic plăcut și încredere în sine. În fond, sprâncenele frumoase vă transformă imediat înfățișarea și fac fața mai expresivă. Faceți o programare iar noi, masterii de la Studio LBar din București, vom fi încântați să vă ajutăm să deveniți și mai frumoasă!

Contact

Crearea si promovarea site-urilor